Úszótábor Mohácson

Június 19-én hétfőn a Mohács1-es csoport tagjainak kezdetét vette az úszótábor. A délelőttöket a Mohácsi Uszodában töltik a gyerekek, ahol az úszómesterek irányításával két csoportban folyik a munka. Akik már tudnak úszni, azoknak Czakó Andrea úszásoktató a technikai tudását tökéletesíti a nagymedencében, a kezdőket pedig a kismedencében tanítják. A napunk a Közösségi Házban folytatódik, ahol a kis-mentorok vezetésével izgalmas sportversenyek zajlanak: FIFA,- csocsó és ping-pong sportágakban. A meccsek nagyon izgalmasak, a tábor utolsó napján fogunk győzteseket hirdetni. Aki éppen nem sportol, az Annamária néni vezetésével kézműves foglalkozáson vesz részt, ahol a hétvégére egy varázsfalut fognak alkotni.

Pénteken már véget ért a táborunk, gyorsan eltelt ez a hét. Délelőtt az uszodában mindenki számot adott a héten szerzett tudásáról, a kezdők közül sokan átúszták a kismedencét, Ildikó néni mindenkit jó tanácsokkal látott el, hogy a későbbiekben mire kell figyelni ahhoz, hogy jól menjen az úszás. A haladók pedig gyors és mellúszó tudásukat mutatták be, mert ők a héten e két úszásnem fortélyait tökéletesítették. Ebéd után a Közösségi Házban a héten zajló sportversenyek eredményhirdetésére és a díjak átadására került sor. A kis-mentorok értékelték a versenyeket és adták át a díjakat. Az alábbi eredmények születtek:

FIFA:

1. Perjési Junior
  2. Mihálovics Junior
  3. Sárközi Bence

CSOCSÓ:

1. Miklós Levente-Torma Krisztián
  2. Mihálovics Junior-Cseke Szilveszter
  3. Hurtony Ervin-Sárközi Bence

PING-PONG:

1. Cseke Nikolett
  2. Cseke Szilveszter
  3. Mihálovics Junior

TOLLASLABDA:

1. Bogdán Ketrin
  2. Cseke Nikolett
  3. Prevácz Viktória

A kézműves foglalkozások keretében elkészült a „Csoda falu” is, melynek megalkotásában Balog Maja volt a legügyesebb és a legkitartóbb.

Jó hangulatban és vidáman vettünk egymástól búcsút.

GALÉRIA