A Magyar Pavilonban jártunk

Az Alapítvány sakkcsapatának is lehetősége volt megcsodálni a Dubaji Világkiállításon a Magyar Pavilont.
Csapatunkat egy kiváló, a magyar ízeket újragondolt formában tálalt ebédre invitálták a magyar szervezők, melynek elfogyasztása után a pavilon körbejárására került sor. Nem véletlen, hogy a Magyar Pavilon bekerült a legjobbak közé, hiszen már a külsejét tekintve is egyedülállónak számít az Expo-n. Az Aqua Roots of Hungary névre keresztelt épület belsejében minden korosztály számára érdekes, interaktív módon mutatják be Magyarország páratlan vízkincseit, a hazai természetes vízkészlet kialakulásának történetét és gyógyászati felhasználásainak módját.
A látogatás során a személyzet tagjai gratuláltak a gyerekeknek az eddig elért eredményekhez, és biztosították őket afelől, hogy a hátralevő fordulók során is számíthatnak a szurkolásukra.

Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni a szervezésben nyújtott segítséget az Expo 2020 Hungary munkatársainak, de különösen Füleky Áginak, rendezvényekért és programokért felelős vezető menedzsernek, hogy mindig számíthattunk Rá, valamint Tóth Andreának az Expo 2020 Magyarország NKft. ügyvezetőjének és Pintér Károlynak, a nemzetközileg is jegyzett séfnek a páratlan vendéglátást, valamint a pavilon minden dolgozójának a szurkolást!