A 2012/13-as iskolaév zárása

A 2012/13-as iskolaév zárása

Jó pihenést!

Sikeresen lezajlottak az Alapítvány által a 2012/13-as tanév zárásaként szervezett táborok.
4 külföldi táborban Brightonban, Bournemouthban és Augsburgban, az angol és német nyelvtudását csiszolhatta 80 gyermek. Erdélyben, Felvidéken és a Dél-vidéken összesen 102-en gyarapíthatták hon- és történelmi ismereteiket, a Gólyatáborban kis-mentorok aktív közreműködésével a legfiatalabb csányisok (45 fő) élhették át első közös élményeiket az Életút Programban. Kőszegen a természetismereti, és Sarlóspusztán a dráma szaktáborban, összesen 54 fiatal gazdagodhatott újabb élményekkel. Idén is eljutottunk Hargita megyébe, ahol 24 állami gondozott fiatal részére tartottunk kis-mentor közreműködésével egyhetes angol nyelvi tábort.

A táborozások alatt tovább erősödtek a barátságok az öt Közösségi Ház különböző csoportjaiba tartozó gyerekek között, már most tervezni kezdték a következő közös alkalmakat. Emellett nagy izgalommal váruk a felvételi eredményeket is! Az elkövetkező három hétben nyugalmasabb időszak köszönt ránk, az Alapítvány munkatársai  pihenőt tartanak, a gyerekek „önálló házi feladatként”  pályázatokat készítenek Magyarország szeretlek, a BONAFARM, a Polgár Judit Alapítvány és az OTP Fáy András Alapítvány támogatásával meghirdetett pályázatokra, melynek beadási határideje augusztus végével lejár.

Friss hírekkel szeptember elején jelentkezünk addig is ajánljuk megtekintésre a nyári programokról készült fotó összeállításokat a Galériában.