Adománygyűjtés az ukrajnai rászorulóknak

Adománygyűjtés az ukrajnai rászorulóknak

Kedves Mindenki!
A Csányi Alapítvány Alumni szervezete sokakkal együtt aggódva figyeli az orosz-ukrán háború történéseit. Szeretnénk lehetőséget teremteni az Alapítványi közösség számára, hogy a valamennyiünkben felerősödő segítségnyújtás iránti elköteleződést egy koordinált szervezeti adománygyűjtés kereteiben tudjuk kifejezésre juttatni.
Annak érdekében, hogy valóban olyan segítséget nyújtsunk, amelyre a háború elől menekülőknek a legnagyobb szüksége van, pénzadománnyal szeretnénk támogatni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fáradhatatlan munkáját a rászorulók ellátásában és segítésében.
Arra kérjük az Alapítvány közösségét – kicsiket és nagyokat, mentorokat, fejlesztőket és önkénteseket –, hogy akinek lehetőségében áll és kész csatlakozni az adománygyűjtéshez, minimum 500 Forint értékű pénzadomány felajánlásával járuljon hozzá a Szeretetszolgálat humanitárius tevékenységéhez, amely során a kárpátaljai területekre érkező, illetve a Kárpátaljáról Magyarországra érkező menekülő családokat fogadják és ellátják.
Az adománygyűjtés 2022. március 16. (szerda) 23.59-ig tart, a felajánlásokat banki átutalással az alábbi bankszámlára lehet megtenni:
Adományozott neve: Csányi Alapítvány
Bankszámlaszám: 11794008-22221111-00000000
Közlemény: Kárpátalja
Az adománygyűjtés során beérkezett teljes összeget 2022. március 17-én a segélyszervezet számára továbbítjuk.
Segítsünk közösen a rászorulóknak ebben a nehéz helyzetben!
Felajánlásaitokat köszönettel várjuk:
Csányi Alapítvány Alumni Szervezete