Az első családi napunk

„Október 3-án volt az első csányis Családi Napunk és csodálatos volt! Jó volt látni, hogy a gyerekek már barátkoznak, és a szülők ismerkednek. Mindenki kedves volt és nyitott, és egy igazi családias hangulatú ebédet fogyaszthattunk el együtt. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!” Sülyi Magdolna, szülő

„Ezen a nyáriasan meleg októberi napon a legifjabb „csányisok” egy kellemes napot töltöttek családjukkal a jászberényi állatkertben. A nap első felében körbejártuk az állatkertet Kriszti nénivel, Lili anyukájával, aki folyamatosan információkkal látott el bennünket az állatokról, miközben megetettük a kecskéket, szurikátákat és még számos állatot is. Sok ismerettel és érdekességgel gazdagodtak a gyerekek. Mindeközben a szülők egymással ismerkedtek, jókat beszélgettek. Ebéd előtt a gyerekek még játékos feladatokat, rejtvényeket, anagrammákat, találós kérdéseket logikai feladványokat oldottak meg. A napot egy kis séta a gyönyörű arborétumba, és játszótéri játék zárta.„ Zsombók Lídia, Horváth Anna, Jászság 1-es csoport

„Reggel mikor megérkeztünk rögtön megtekintettük a pingvinek látványetetését, majd megetethettük a szurikátákat, tarajossült, lovakat, kecskéket, hangyászokat, és az ormányos medvéket. Közben bográcsban főtt az ebéd. Megismerkedtünk Katika nénivel, aki önkéntes az Alapítványnál, és segít majd nekünk az OTP Junior kártya igénylésében is. A játszótéren is játszottunk még egy jót, és mikor elfáradtunk a kis-mentorok által szervezett tudáspróbán bizonyítottunk. Nagyon jó nap volt köszönjük mentorunknak és a Csányi Alapítványnak!” Kaptás Márk Máté, Jászság 1-es csoport

A Családi Nap további életképei a Galériában megtekinthetők!