Ranglista hajrá

Az elmúlt vasárnapom a versenyzéssel telt Budapesten.

Az összetett országos bajnokságon volt pár felnőtt meghívásos versenyszám is, köztük a kedvencem, a 200 méter. Még a verseny előtt vehettem magamnak egy új cipőt az Alapítvány támogatásával, ami jó volt, hisz már szükségem volt rá.  Örültem neki, jó formában érzem magam. Annak ellenére, hogy egy hajlítósérüléssel küzdök, teljesen kiválóan teltek az edzéseim az elmúlt héten. Bíztam a sikerben, az egyéni csúcsban, de meglepetésemre sokkal jobbat futottam. A fedett pályás csúcsomat 4 tizeddel megjavítva a versenyen 72 indulóból az 5. helyen zártam. Ezzel együtt a korosztályomban az 5. illetve az abszolút, felnőtt ranglistán az előkelő 12. helyre léptem előre, ahol már csak pár század választ el az első nyolcba kerüléstől. Két hét múlva korosztályos országos bajnokság következik, ahol remélem, meg tudok kaparintani majd egy érmet. 200-on, 60 méteren vagy esetleg távolugrásban.

Szeretném megköszönni a lehetőséget az új cipőre. Nagy szükségem volt már rá, mivel az előző szétszakadt. Fontos a sporthoz, remélem a segítséget meg tudom köszönni a tetteimmel és a felmutatott eredményeimmel.

Nemcsak a sport szerepel kiemelt helyen az életemben, az egyetemi felvételire is igyekszem teljes erőbedobással készülni. A Budapesti Műszaki Egyetem a rajz előkészítőjén a hétvégi próbavizsgán megfelelt minősítést kapott a rajzom, aminek majdnem annyira örültem, mint egy jól sikerült futásnak.

Köszönöm az Alapítványnak a támogatást, mindkét területen!
Kovács Péter Kaposvár 2.