Befejeződött az éves angol verseny

Befejeződött az éves angol verseny

Pénteken (április 11.) az utolsó szóbeli vizsgákat is lebonyolítottuk Nagybajomban. Az Alapítvány legtöbb diákja részt vett a projekt versenyen, ami a szóbeli vizsgákon kívül havi rendszerességgel kiadott tesztek megírását is magába foglalja. A vizsga előtti pillanatokban mindenki lázasan készült, próbálta felfrissíteni az év közben szerzett tudását.

Mivel nem tudtam Kaposváron a saját csoportommal vizsgázni, nekem is Nagybajomba kellett jönnöm, amit cseppet sem bánok. Így ugyanis láthattam, hogy a fiatalabbak milyen jól végzik a dolgukat, és mennyit fejlődtek tavaly óta. Tudomásom szerint mindenki jól teljesített a vizsgán mind angol nyelvből, mind németből. Mindkét nyelvi verseny legjobbjai, a szintjüktől függően, részt vehetnek egy 1-2 hetes nyelvi kurzuson külföldön.

Habár az előző vizsgán jobb eredményt értem el, azt mondhatom most is jól szerepeltem. Most már mindannyian csak az eredményt várjuk, hogy megtudjuk, kik azok a tanulók akik kijutnak Angliába (vagy Németországba). Tehát habár a versenynek vége, az izgalom csak fokozódik.

Bakonyi Bálint (Kaposvár 3)