Békés boldog Karácsonyt!

Békés boldog Karácsonyt!

Valamennyi Közösségi Házunkban a félév zárásaként lezajlottak az ünnepi Családi Napok közös felkészüléssel, műsorokkal, ajándékozással.

Mindenki nagy örömmel vette kézbe a 2012/2013-as Évkönyvünket és a jövő évi naptárunkat. Minden futó pályázatunk eredményét közzé tettük honlapunkon. A fél év során a legifjabb csányisok is jókedvűen állták a sarat a fejlesztőórákon és a tanulás-módszertani felkészítés során és még pályázni is jutott a lendületükből. A téli szünet előtt az alapítványi nyelvi verseny 3. fordulóját is megírták a nyári külföldi nyelvi táborainkba pályázó fiataljaink. A középiskolába és felsőoktatási intézménybe továbbtanulni készülő diákjaink az iskolaválasztás nagy kérdése előtt állnak, szüleikkel és mentoraikkal minden szempontot alaposan mérlegelnek.

Az ünnepeket valamennyien családi körben töltjük erőt gyűjtve jövő évi feladatainkhoz.

Jövő év elején újabb Beválogatást hirdetünk Mohácson és Kaposváron. Ezen kívül a fejlesztő órák mellett januárban szóbeli nyelvi vizsga vár gyermekeinkre, és immár hagyományosan az Új Esztendő első hónapjában AIESEC önkéntesek érkeznek hozzánk Németországból és Kínából az idegen nyelvi képzésünket segítve.

Friss hírekkel január elején jelentkezünk, addig ajánljuk megtekintésre az őszi és téli programokról készült beszámolókat, valamint a fotó összeállításokat a Galériában.

Ezúton kívánunk mindenkinek Békés Karácsonyt és Sikeres Új Esztendőt!