Bezárt tavasz – pályázati híradás

Negyvenhárom nap telt el a pályázat kiírása óta. Örömmel tájékoztatunk Benneteket arról, hogy a mai napig (május 23.) 354 pályázat érkezett be a maradjotthon@csanyialapitvany.hu email címre. A pályázatot eddig benyújtó személyek általános, középiskolás és egyetemista diákok, alapítványi csoportok, alapítványi munkatársak, gyermekeik és az alapítvány önkéntesei. Nagy öröm számunkra, hogy ezen a héten több pályázat érkezett Erdélyi partnerünk támogatottjaitól is. Ezidáig 13 kategóriába érkeztek alkotások. Mese illusztráció kategóriában 1 pályázat, animáció kategóriában 3 pályázat, ének és tánc kategóriában 4-4, zene kategóriában 5, számítógépes grafika kategóriában 6, házi pódium kategóriában 7, festészet kategóriában 12, kézműves kategóriában 15, rajz kategóriában 24, életkép kategóriában 27,  kreatív írás kategóriában 37 és természetfotó kategóriában 209 pályázat érkezett. A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázat beadási határidejét meghosszabbítottuk, az alkotói pályázatokat 2020. május 31-e éjfélig tudjátok benyújtani a maradjotthon@csanyialapitvany.hu email címre. Egy pályázó több pályázati anyagot is benyújthat.

A beérkezett pályamunkák megtekinthetők az alábbi linken.

Kövessetek bennünket, mert a szavazás lezárását követően közönségdíjas alkotások is kiválasztásra kerülnek. Erről a későbbiekben tájékoztatunk Benneteket! A pályázat lezártáig naponta jelentkezünk pályázati híradással.

Alkotásra fel, mert alkotni öröm!

a pályázat elbíráló team