Csibésztúra eredményhirdetés

Csibésztúra eredményhirdetés

Budapesten jártam az ELTE Természettudományi Karának északi épületében a Gömb aulában. Sikeres voltam a MATEHETSZ által meghirdetett Csibésztúrán. Miután megérkeztünk rendkívül kedvesen és segítőkészen fogadtak bennünket. Az ,,elefánt”csoportba kerültem. A napot dráma foglalkozással kezdtük. Amikor éhes vagy szomjas voltam bármikor kiszolgálhattam magam, mert megterített asztalok vártak minden résztvevőt.

Amíg én a foglalkozáson voltam, addig apukám az aulában kialakított kísérői sarokban egy szakember irányításával, beszélgetést folytatott arról, hogy hogyan tudnak segíteni otthon a tehetségfejlesztésben. A kiállított standok közül nagyon érdekesnek találtam a robotok irányításával foglalkozót és a játékos logikai asztalt. Emellett a látványos természettudományos kísérletek is magával ragadtak.

Külön díjat kaptak azok, akik egyéniben vagy csapatban kiemelkedően teljesítették a ,,Csíbésztúrát”. Én egyéniben benne voltam az első tízben, így nyertem egy tabletet. A nap zárásaként minden gyerek kapott ajándékot, senki sem távozott üres kézzel. Nagyon jól éreztem magam, ha legközelebb is lesz ilyen verseny szeretnék rajta részt venni. Madarasi Tétény, Jászság 2-es csoport