Csapatépítés gyalogosan

A nürnbergi utazás után nagyon jól esett az esti kiadós alvás, így újult erővel kezdtük meg az utolsó előtti iskola-napunkat július 11-én.

Szükségünk is volt az erőnkre, hiszen tanáraink a mai napon is jócskán megmozgatták agytekervényeinket, szóra bírva minket. Kiválóan vettük az akadályokat és nem vallottunk szégyent. Jó érzés, hogy értünk mindent és aktívan részt tudunk venni az órákon.

A délután a gyaloglás jegyében telt. Meglátogattuk Keller Andreát, aki ismét szeretettel fogadott bennünket és a régi városrészen keresztül elvezetett a City Gallery-ba. Itt aztán mindenki megtalálhatta a kedvére való portékát, amivel majd meglepheti szeretteit odahaza. De ez csak a kezdet volt.

Mivel lassan 5 óra felé járt az idő, itt volt az ideje, hogy visszainduljunk a találkozó helyre, hisz az iskola vezetői délutáni programmal kedveskedtük nekünk. A két programszervező vacsora előtt, egy hosszabb városnéző sétára hív bennünket. Magunk sem gondoltuk volna, hogy túránk odavezet vissza, ahonnan nemrég jöttünk. Ezen aztán, jót derültünk; elmondhatjuk, hogy alaposan megismertük az óváros minden zegét-zugát. Kiváló erőnlétünknek és a csoport nagyszerű hangulatának köszönhetően jól bírtuk a kiképzést.

Számos fényképet készítettünk és remek alkalom kínálkozott a közös beszélgetésre. Az nap zárásaként, mindenki örömére szolgált, hogy egy nagy adag, finom vacsorával leptek meg minket vendéglátóink. Köszönet ezért a csodás napért is!