Alapképzés után

Alapképzés után

“2020. januárjában vehettem át a diplomámat, amit a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának 3 éves villamosmérnöki alapképzésén szereztem. A sok megpróbáltatás árán büszkén álltam a dísztalárban a mérnökké avatásomon. Persze tudtam, hogy a mérnökké válásom ezzel még nem ért véget. Az alapképzés elvégzése után úgy döntöttem, hogy szeretnék továbbtanulni, ezért idén beadtam a jelentkezésemet a Pécsi Tudományegyetem vezetés és szervezés mesterképzésére. Úgy gondolom, hogy készen állok az előttem álló új kihívásokra és feladatokra.

Az Alapítvány nagy szerepet töltött be az elmúlt éveimben. Köszönöm a sok támogatást, ami nem csak anyagi, de mentoraim és csoporttársaim által lelki formában is megmutatkozott. A sok ösztönzés és biztatás meghozta az eredményét. Köszönöm fejlesztőtanáraimnak a sok tudást, amit néha-néha nagy nehézségek árán, de sikerült átadniuk.

Ezúton is szeretnék megköszönni még egyszer minden segítséget, amit kaptam az Alapítványtól, mentoraimtól, csoporttársaimtól és a fejlesztőtanáraimtól. Köszönöm a kitartást, amiről tanúbizonyságot tettetek. Nélkülük sokkal nehezebben tudtam volna megcsinálni mindezt.” Klepah Máté, Pécs 2-es csoport