Petrovics Vivien

Az én életutam 2008-ban kezdődött a Csányi Alapítvány Pécs 2. csoportjának tagjaként, amely egészen 2022-ig tartott.

Az utam során sokat köszönhetek az Alapítvány kuratóriumának, a mentoraimnak és a fejlesztő tanároknak. Lehetőséget teremtettek számomra új emberi kapcsolatok kiépítésére, életre szóló barátságok szövődésére, Magyarország történelmi és kulturális megismerésére, külföldi utazásokra, számtalan élmény és sokrétű tudás megszerzésére.

2016 évben középfokú angol nyelvvizsgát, valamint érettségi vizsgát tettem, az utóbbit jó eredménnyel a Széchenyi István Gimnázium belügyi rendészeti orientációs tagozatán, megalapozva ezzel a rendőri hivatás felé vezető utat.

2021 júliusában diplomát szereztem a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Rendészettudományi Karán határrendészeti rendőrtisztként. A felsorolt ismeretek elsajátítása, a sikerek elérése és az álmok beteljesítése nem valósulhatott volna meg a Csányi Alapítvány támogatása nélkül.

Továbbá külön köszönettel tartozom dr. Radoszáv Miklós operatív igazgatónknak, aki a gyermekvédelem területén kiemelkedő szakmai tapasztalatával hozzájárult a szakdolgozatom elkészítéséhez.

Rimóczi (Petrovics) Vivien