Érdekképviseleti Fórum ülés Pécsett

November 20-án, szombaton került sor Pécsen az őszi Érdekképviseleti Fórum ülésre. Több napirendi pont is volt ezen a délelőttön. Tisztújításra került sor a Pécs 1-es csoportban, fontos, hogy a csoporton/csoportokon belül több szülő is megismerje az Érdekképviseleti Fórum működését, felépítését, részt vegyen ebben folyamatban. Ennek kapcsán az alapító tagokkal közösen felelevenítettük az Érdekképviseleti Fórum megalakulásának miértjét, működését, szerepét. Emellett az Alapítvány programjain való részvétel, hozzáállás is témaként merült fel, a jelenlévők egyöntetűen megfogalmazták, hogy az együttműködés az Alapítvánnyal az egyik legfontosabb pillére az alapítványi létnek. Fontosnak tartják, hogy a szülők tisztában legyenek azzal, hogy ezek a programok miért fontosak, nekik szerveződnek, mint amilyen például a Szülők Akadémiája, Családi Napok stb., melyek a közösségépítés színterei is, ugyanez támogatottjaink hozzáállásával kapcsolatosan is igaz, a foglalkozásokon, a gazdagító programokon, a táborokban való részvétel ugyanolyan lényeges. Napirendre került továbbá a motiváció kérdése, közösségi munka, önkéntesség, kis-mentorság kérdésköre, mely visszatérő témának mondható. A jelenlévő képviselők megosztották egymással tapasztalataikat, gondolataikat ahogy mindig. Találkozunk ismét, tavasszal!