Eredményhirdetés

Eredményhirdetés

A Csányi Alapítvány a Gyermekekért az AMNESIA-val közösen alkotói pályázatot írt ki május hónapban. A következő eredmények születtek.

Kedves Pályázók, alapítványi tagok és mentorok!

„Úgy gondolom, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy igazán szívmelengetően érdekes pályázatok érkeztek be. Az Csányi Alapítvány és az Amnesia márka együttműködésének kezdeményezése Prókai Éva részéről, egy remek lehetőség a tehetséges és tanulni vágyó gyerekek számára. Célunk, hogy ezzel a lehetőséggel támogassuk a fiatal tehetségek rálátását a pályaválasztásra és szakmai oldalról bemutassuk a hazai divatipar működését számukra.

Vezető tervezőként legfőképp a tervező szakirányra beérkezett munkákat találtam izgalmasnak. Minden pályázó igazán aprólékos és az Amnesia márka stílusát figyelembe véve, sajátos stílussal fűszerezve, egyedi látásmód szerint rajzolta meg a kollekcióját. Látványos modellrajzok születtek. Az egyszerű ceruzarajzok mellett bátran nyúltak anyagokhoz és más a tökéletes látvány érzékeltetéséhez szükséges dekor eszközökhöz, csillámpor, gyöngyök, csipkék, tüllök. És természetesen a pályázat tálalása is sokat elárul készítője precizitásáról és kreatív érzékékről.

A beérkezett pályázatok közül legfőképp a szellemes, vidám, inspiráló megfogalmazások tetszettek a legjobban. A döntés nehéz volt, de a szakmai zsűri a következő tanulókat jutalmazta dobogós helyezéssel:

1.    Majoros Ivett, Pécs 3.
2.    Balogh Szintia, Pécs 3.
3.    Patyi Izabella, Szeged 3.

Mivel a beérkezett pályázatok mindegyikét izgalmasnak és egyedinek találtuk, ezért úgy döntöttünk, a zsűrizés alkalmával, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítsunk a szakmai nap eltöltésére. Szeretnék gratulálni a jelentkezőknek és szeretettel várjuk őket a szakmai napunkra előreláthatólag november hónapban, ahol személyesen is találkozhatunk és elmélyedhetnek kicsit az Amnesia munkájában.” Köszönettel: Horváth Barbara, vezető tervező AMNESIA

Az AMNESIA-nál történő látogatásról mentorod ad majd bővebb felvilágosítást!

Minden pályázónak gratulálunk!