Fáy Siker Tábor Balatonszemesen

Fáy Siker Tábor Balatonszemesen

A következő napokban az OTP Fáy András Alapítványának Siker Táborában veszünk részt.

1. nap

A Fáy András Alapítvány munkatársai már vártak minket az oktató teremnél, hogy elkezdődjön a várva várt tábor a Balatonnál. Első feladatunk az volt, hogy meghallgassuk a tábor vezetőinek előadását a szabályokról és programokról. Az uzsonna után pedig egy balatoni vízi mentő beszélt nekünk arról, hogy milyen a biztonságos fürdőzés, hogyan is viselkedjünk akkor, ha nyílt vízen strandolunk. Miután megvacsoráztunk következhetett az ismerkedés, ahol nagyon érdekes és vicces feladatok segítségével ismertük meg jobban a többieket. Nagyon várjuk már az első teljes napunkat a táborban.

Kanyó Zsanett, Makra Sarolta Szeged 3-as csoport

2. nap
A napot tornával kezdtük, ami nagyon jó ébresztő volt minden résztvevő számára. Majd a finom reggeli után az oktató termeknél csoportokra osztottak minket és elkezdődött a tréning, amellyel a pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási ismereteinket bővíthettük. A délután során rengeteg program közül választhattunk természetesen a legtöbben a Balatonban fürödtek, de lehetett kártyázni, társasozni és pingpongozni is. A vacsora után egy sorverseny várta a „malac” csapatokat, ahol újabb és újabb zsetont gyűjthettünk a perselyünkbe. Nagyon vidám nap volt a mai, holnap folytatjuk.

Horváth Anna és Jakab Kata Pécs 3-as csoport

3. nap

A mai nap a jól megszokott módon a reggeli tornával indult. Ezt követte a reggeli, majd a foglalkozások a Fáy Alapítvány oktatóival. Ma is sok hasznosat és érdekeset tanulhattunk meg, amit a későbbiekben is hasznosítani tudunk majd. Volt szó arról hogyan kell a pénzt beosztani és hogy miért fontos az, hogy spóroljon az ember. Ebéd után a Balatonban fürödhettünk, voltak akik Banking-eltek, voltak, akik sportoltak. A vacsora után egy vetélkedőn vettünk részt, ahol különböző állomásokon gyarapíthattuk a malacainkba a tallérokat. A mai nap is nagyon jó és élvezetes volt.

Horváth Katalin, Pap Virág, Gál Dorina Nagybajom 3-as csoport

4. nap

A mai nap délelőttjén az EU-s ismereteinket gazdagítottuk játékos feladatokba csomagolva. Délután Balatonfüredre hajókáztunk, ahol koszorúval tisztelegtünk Fáy András emlékműve előtt. A fagylatköltemények  sokaságában kedvünkre válogathattunk, majd kezdetét vette a „ Balatonfüred GO” játékos vetélkedő a malaccsapatok között. Az estét alternatív programokkal zártuk: Ping-pongoztunk, trambulinoztunk, csillámtetkóztunk és természetesen készültünk a záró est performansz előadásaira is.

Horváth Anna Pécs 3, Pálfi Gábor Nagybajom 3, Gál Dorina Nagybajom 3, Berta Gábor Szeged 3

5. nap

Sajnos ez a szám egyben azt is jelzi, hogy a Fáy Alapítvány Siker Tábora a végéhez ért. Gyorsan eltelt ez a pár nap és a sok élmény mellett nagyon sok minden újat is megtanulhattunk, köszönhetően a jól felkészült trénereinknek és szakmai megvalósítóknak, Beának, Dórának, Ildikónak, Katicának, Anettnek, Nórának, Andrásnak, Bandusnak és Lacinak. Természetesen a mai nap is rengeteg szuper programot tartogatott. Délelőtt a z EU-s ismereteinket bővíthettük tovább, délután utolsó csobbanás a Balatonban a Fáy beach-en, kavicsfestés és felkészülés az esti záróbulira. Vacsora után kezdetét vette a programzáró fesztivál, eredményhirdetéssel, előadásokkal, tortával és természetesen sok-sok zenével. Köszönjük szépen ezt a tartalmas és feledhetetlen öt napot.

Jakab Kata Pécs 3, Csontos Mihály Nagybajom 3, Fábián Berta Szeged 3