Februári Vacsoraest

„Február 15-én megrendezésre került a 2024-es év első kerekasztal beszélgetése. Az este díszvendége Csányi Attila volt, a Bonafarm Zrt. vezérigazgatója. Rendkívül érdekes és izgalmas gondolatok hangzottak el. Attila mesélt nekünk az első munkahelyi élményéről, az egyetemi éveiről, illetve a Bonafarm cégcsoporttal kapcsolatos kérdésekre is kielégítő válaszokat kaptunk. Emellett természetesen kíváncsiak voltunk az élete személyesebb részére is. Megosztotta velünk miként tölti el a szabadidejét, mit gondol a gyermekei jövőjéről. Az este jó hangulatban telt, mindenki érdeklődve figyelt. A vacsora elfogyasztása alatt egy kötetlen beszélgetés zajlott, számomra ez mindig egy jó alkalom arra, hogy találkozzunk egyetemista társainkkal.
A meghívásunkra eljött a vacsoraestre Csányi Ádám, Leo Jacqueline Zsófia, Marosi Gábor és Török András.
Köszönjük Csányi Attilának, hogy elfogadta meghívásunkat és egy közös vacsoraest keretein belül lehetőségünk nyílt jobban megismerni.” Székelyi Fruzsina, Jászság 2-es csoport