Főiskolások lettünk

Főiskolások lettünk

Immár a harmadik hetet kezdjük meg szeptember 28-án az egri Eszterházy Károly Főiskolán alapítványi és főiskolai csoporttársammal, Major Márkkal.

Az elmúlt két hetet megelőzte egy úgynevezett Gólyahét, amely keretein belül kellett elintéznünk a beiratkozást, valamint minden szükséges információt megkaptak a hallgatók, végül pedig az ünnepélyes évnyitó zárta le a Gólyahetet egy szerdai napon, ami a tárgyfelvétel első napja is volt egyben. Sokaknak problémát jelentett  a Neptun-rendszer, de nekünk szerencsére sikerült mindent hiánytalanul felvennünk.
Következő héten bekerültünk a mélyvízbe, kezdődött a tanítás. Eleinte félve mentünk be az órákra, mert nem tudtuk mire számíthatunk, de nem csalódtunk senkiben, mindenki a lehető legkorrektebb módon tartja a saját óráját, tárgyát. Az iskola légköre is rendkívül barátságos, nem bántunk meg, hogy az EKF-et választottuk.
Az elmúlt héten pedig óriási segítséget kaptam az Alapítványtól, hiszen egy új laptop boldog gazdája lettem. Hatalmas segítség ez nekem, hiszen ezen a szakon nem is tudnék enélkül a gép nélkül boldogulni.  Ezúton szeretném megköszönni az Alapítványnak mindazt a támogatást, amit a tanulmányaim során nyújt!

Buda Máté Jászság 1.