Gyakorlatunk

Gyakorlatunk

Az elmúlt két hónapban lehetőségünk nyílt belekóstolni a Csányi Alapítvány segítségével az F12 Kft. életébe és tapasztalatot szerezni a munka világából. Nagyon tartalmas és tanulságos időszakot hagyunk magunk mögött. A kezdeti megilletődöttséget gyorsan leküzdve próbáltunk minél inkább megfelelni az elvárásoknak és a ránk kiszabott feladatokat maximálisan elvégezve. A Montevideo utcai irodakomplexum remek adottságokkal rendelkezik, amit mi is egészen hamar észrevettünk. Ebben a hatalmas világvárosban is kifejezetten természetközeli környezetben végezhettük a munkánkat, az ablakon kikukucskálva feltöltődhettünk némi energiával, amikor megpillantottuk a zöldellő fákat a domboldalon. A kollegák nyitottsága szintén megkönnyítette a helyzetünket. Főnökünk egy rendkívül családias irodát vezet, ami maximálisan megkönnyíti a mindennapokat, hiszen a nap nagyobbik részét itt töltjük.

A webes technológiáknak egy gyakorlatiasabb oldalát sikerült megismernünk a hetek múlásával. Első heteinkben a Snap használatát gyakoroltuk, majd a későbbiekben ezt használtuk valós problémákra is.

Most, hogy véget ért a nyár és a gyakorlatunk is, nehéz szívvel hagyjuk el az irodát, hiszen nagyon megszoktuk az ittlétet.

Szeretnénk megköszönni Braun Miklósnak, hogy lehetőséget biztosított a gyakorlatunk elvégzésére és a Csányi Alapítványnak is, hiszen az Alapítvány segítsége nélkül biztosan nem sikerül volna ilyen kivételes helyet találnunk a szakmai gyakorlatunk abszolválására.

Buda Máté, Major Márk – Jászberény 1, Eszterházy Károly Egyetem, Eger