Karácsonyra hangolódva

Eljött az utolsó napunk az évben, amikor reggeltől estig együtt lehettünk a Közösségi Házban még karácsony előtt. Ez a nap is tele volt jókedvvel, vidámsággal, hiszen a Jászság 4-es csoport nagyon szereti a csapatépítő-mozis napokat. Ilyenkor végre bőven van időnk beszélgetni, társasjátékozni, és emellett közösen megterveztük a jövő évi kirándulásainkat. Feladatként kapták a gyerekek, hogy erre a napra mindenki egy olyan úti céllal érkezzen, ahová szívesen kirándulnának és emellett látnivalókban is bővelkedik az általuk választott helyszín. Mindezeket összeírtuk és kerestünk még hozzájuk kapcsolódó kulturális és szórakoztató rendezvényeket, hiszen 2022-ben is sokat szeretnénk túrázni, kirándulni, csodás kis országunkban.

Délelőtt volt még időnk néhány apró kis meglepetést készíteni a családtagoknak (ez idő alatt a fiúk igazi krémes kakaót készítettek nekünk), majd ebéd után átsétáltunk a moziba, ahol megnéztünk egy tanulságos filmet arról, hogyan érhetjük el a céljainkat, legyünk bármilyen nehéz helyzetben is. A „Szív bajnokai” című film sokunk kedvence lett. Ezt követően sétáltunk egy nagyot a friss levegőn Jászberény főterén, ahol megtekintettük a Csányi Alapítvány karácsonyfáját is, amit saját készítésű díszekkel öltöztettünk fel pár héttel ezelőtt. Feltöltődve, egymásnak kellemes ünnepeket kívánva köszöntünk el egymástól. Jövőre folytatjuk!

Áldott békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!