Karácsony, csupa meglepetéssel

Karácsony, csupa meglepetéssel

Advent idején, miközben az elcsendesülés időszakát éljük, egymást érik a jobbnál jobb zenei és művészeti programok, műsorok városunkban.

December 13-án vasárnap azonban mégis nagyon vártuk a Csányi Alapítványban az első közös karácsonyt a Kaposvári Közösségi Házban. Fantasztikus meglepetés várt ránk, a szülőkből, testvérből, a csoport idősebb tagjából és mentorból álló alkalomra verbuválódott kamarazenekar jóvoltából. Olyan karácsonyi dalokból válogattak, amelyek egy részét nem is hallottuk, illetve már épp elégszer ahhoz, hogy együtt énekelhessünk mi is.  Igazán élveztük a karácsonyérkezéséről szóló mesét, felnőttek és gyerekek egyaránt. Az egyedi műsor után érdekes és izgalmas vetélkedő volt, amely sok újdonsággal szolgált a csapatoknak. A kézműves foglalkozáson sem unatkoztak a gyerekek. Akkor pedig végképp elámultunk, amikor az Alapítvány karácsonyi csomagját kaptuk meg, az előző év eseményeit összefoglaló Évkönyvvel, asztali naptárral. A poszter is osztatlan sikert aratott a mind a focikedvelők mind a csak szurkolók között.

Hálával és köszönettel tartozunk azért a rengeteg értékes dologért, amit kaptunk anyagi és szellemi értékben egyaránt. Büszkék vagyunk arra, hogy itt lehetünk. A Csányi Alapítvány minden tagjának, a Kuratórium tagjainak, Elnök asszonyának és az Alapítónak kívánunk áldott, békés karácsonyt és boldog újesztendőt.

Bene Rita, szülő

Kaposvár 2.