Köszönet

Köszönet

Az LR Health & Beauty Magyarország az egészség megőrzés és a szépség szakértője. Az LR sikerének titkához a társadalmi felelősségvállalás is hozzátartozik. A cég 2009-ben alapította az LR Global Kids Fund egyesületet, mely a dolgozók, az értékesítési partnerek és a vásárlók kollektív elkötelezettségén alapszik. A szervezet célja, hogy gyermekeket támogató jótékonysági projektekben részt vegyen azon országokban, ahol az LR jelen van. Cél hátrányos helyzetű gyerekek és felnőttek segítése minden LR országban, például az oktatás vagy egészségügyi projektek támogatásával. Minden projekt ugyanazt ígéri a gyermekeknek: „More quality for your life”.

A Nyelvi Programjával, 2017-ben Magyarországon, a Csányi Alapítvány nyerte el a 15 000 euro támogatást, amely lehetővé tette, hogy az Alapítvány német nyelvi versenyében, a tanévben legjobban teljesítő 12 tanuló Augsburgban részt vegyen egy egyhetes intenzív nyelvi táborban.

Az LR Beauty and Health Magyarország  szeptember 30-án Budapesten megrendezett konferenciáján az Alapítvány két fővel képviseltette magát. A nap folyamán lehetőség nyílt a jelenlévő közel 200 vendégnek bemutatni az Alapítvány tevékenységét és nyelvi képzését, megköszönve a cég támogatását.

Hollósi – Simon Judit, Adél Birnstingl, Lévay Melitta