Felvételt nyertem

A nyári veszprémi táborunkban, nagyon megtetszett az MCC szervezőinek vitatréningje. Már akkor eldöntöttem, hogy jelentkezni fogok valamelyik kurzusukra. Most sikeresen felvételt nyertem a Mathias Corvinus Collegium Közgazdász kurzusár, és részt vehettem (február 17.) az első hétvégi Középiskolás Program (KáPé-s) rendezvényükön. Délelőtt Láng Benedek a kódfejtés szakértője, majd a NEB kutató történészei tartottak előadást Magyarország szovjetizálásának kérdései és annak eszközei illetve Egyházüldözés a kommunista diktatúra idején címmel. Nagyon élveztem a programot, sok új dolgot hallhattam bővítve eddigi ismereteimet.

A tanítás levelező rendszerben történik. Hetente teszik fel az oldalukra az új tananyagot és a hozzátartozó feladatokat, amit kijavítanak és értékelnek. Havonta egyszer van személyes konzultáció Budapesten. Köszönöm az Alapítványnak a lehetőséget, hogy megismerhettem ezt a középiskolásokat segítő programot és biztattak a jelentkezésben.

Bolyós Roland Márk, Jászság 1-es csoport