Megmérettetés

Csoportunk – Kaposvár 2-es csoport – január 3-4-én alapfokú angol nyelvvizsgán vett részt. Január 3-án a szóbeli és laborvizsgával kezdtük, ami a csoporttársak egybehangzó véleménye alapján mindenkinek jól sikerült. Január 4-én az írásbeli vizsgát teljesítettük. Izgalommal és kicsi félelemmel tekintettünk a két napos próbatétel elé, de a végén rájöttünk és megbeszéltük, nincs miért aggódni, hiszen mindenki nagyon ügyesen helytállt.  Köszönjük mindenkinek, aki segített nekünk a felkészülésben. Fekete Lilla, 2-es csoport

Igazán hozzáértő ember segítette a felkészülésünket első angol nyelvvizsgánkra. Hamlin Zsuzsa fejlesztőtanárunktól kapott tudással, idősebb csoporttársunk Palkó Richárd (aki több nyelvvizsgával rendelkezik) jó tanácsaival vágtunk bele az idei év első nagy megpróbáltatásának. Amiről kiderült, hogy nem is olyan nagy megpróbáltatás. A felkészülés jó hangulatban, hasznosan telt, a vizsgára csupán a szükséges izgalommal érkeztem.  Úgy érzem sikerült jól teljesítenem, nagyon bízom a sikerben.

Dausek Nándor, 2-es csoport

Nagyon örülök, hogy visszaadhattam a fiataloknak a nyelvvizsgákkal szerzett tapasztalataimból – amelyek nagy részét az Alapítvány támogatásával szereztem. Nagyon jól felkészültek a nyelvvizsgára, ezért tudás helyett egy kis bátorítást és néhány jó tanácsot adtam a gyerekeknek közvetlenül a szóbeli előtt. Mindannyian nagyon ügyesek voltak és az izgalom ellenére is jól helytálltak első nyelvvizsgájukon. Bízom benne, hogy olyan eredményeket kapnak kézhez, amelyre büszkék lehetnek és minél előbb célba vehetik a következő szintet.

Palkó Richárd 2-es csoport