„Mesterdiplomát szereztem!

Ismét egy fontos mérföldkőhöz értem és egyúttal sikerrel zártam tanulmányaimat! Elvégeztem a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karának Gazdaságinformatikus Mesterszakát, méghozzá jó eredménnyel. A mesterdiplomát ünnepélyes keretek között vehettem át néhány nappal korábban. Az ezidő alatt mutatott teljesítményemre büszkén tekintek vissza. Mielőtt 2010-ben csatlakoztam az Alapítványhoz, nem gondoltam volna, hogy képes leszek arra, hogy a tanulmányaim során mindvégig kitartsak és a legjobbat nyújtsam minden téren. Hálával tartozom a mentoromnak, Piroskának, illetve a családomnak és barátaimnak a támogatásukért! Mindemellett szeretnék köszönetet mondani az Alapítványnak, beleértve az alapítót és családtagjait, a munkatársakat és a támogatókat is, hiszen nélkülük nem sikerült volna mindezt elérnem! A rengeteg támogatást, amit a Csányi Alapítványtól kaptam az elmúlt 14 év során, igyekeztem a lehető legjobb eredményekkel viszonozni. Ahogyan eddig, úgy a jövőben is igyekszem majd a belém fektetett bizalmat meghálálni, amikor csak lehetőségem adódik rá!” Kovács Dániel, Szeged 1-es csoport