„Mindenki Pécsi akar lenni…”

Szeptember második szombatján (szeptember 14.) immár 10. alkalommal rendezték meg a „Fuss a rákgyógyításért” elnevezésű programot. A „házigazda” szerepét idén első alkalommal a PTE Sportirodája töltötte be. Mindhárom csoport képviseltette magát a futáson, ez nálunk már hagyománnyá vált az évek során. Ez a rendezvény egy olyan ügyért szerveződött, mely mindig aktuális és összefogásra sarkallja a polgárokat. Nemes ügyet támogattunk. A nevezési díjat, mindenki saját zsebpénzéből fedezte. A táv 2,6 km volt, melyet Pécs belvárosában kellett teljesíteni. Idén a jótékonysági futás kedvezményezettje az Eurakvilo Gyermekonkológia és Gyermekhospice Közalapítvány. A befolyt összeget teljes egészében a beteg gyerekekre, illetve az ő komfortérzetük növelésére fordítják. Ezen a programon való részvétel nemcsak a sport szeretetéről, az egészséges életmódra való felhívásról szólt, hanem a karitatív összefogásról is, mert mi Pécsiek odafigyelünk egymásra, teszünk a jó ügyért és ezt adjuk át gyerekeinknek is az Alapítványban! Mert „mindenki Pécsi akar lenni”! Pécsi csoportok