OTDK élmények

Az Óbudai Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karán novemberben rendezték meg a Tudományos Diákköri Konferenciát ahol a Torony és homlokzat viszonya a magyar barokk templomépítészetben című dolgozatommal az Építéstudományi Szekcióban 1. helyezést értem el. Az eredménynek köszönhetően részt vehettem az Országos Tudományos Diákköri Konferencián. A 36. OTDK Műszaki Tudományi Szekciójának Baja adott otthont április 20-án. A konferencián valamennyi egyetem diákja részt vett. Dolgozatommal végül az Építészettörténet szekcióba kerültem és itt adtam elő a munkámat. Előadásom után több ezen területen tevékenykedő oktatótól is pozitív visszajelzést kaptam, de végül helyezést nem sikerült elérnem. Szeretném megköszönni konzulensemnek Dr. Nagy Gergelynek, aki felkeltette a témával kapcsolatban az érdeklődésem és másféléven keresztül segítette a kutatásomat és az Alapítványnak a támogatást.

Terestyényi Anna, Kaposvár 3-as csoport, Óbudai Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar építészmérnök hallgató