Szülők Akadémiája Mohácson

Szülők Akadémiája Mohácson

Március 31-én tartottuk a Szülők Akadémiája programsorozat első előadását a 3-as csoport szüleinek.

Az előadónkkal, Godina Györgyivel, aki egészségfejlesztő – mentálhigiénikus, a serdülőkori viselkedési problémák megoldására kerestük a lehetséges válaszokat.  A kötetlen beszélgetés során, rengeteg aktuális kérdés merült fel, nagy részben ugyanazok a témák foglalkoztatták a szülőket és készségesen osztották meg egymással is tapasztalataikat. Az idő gyorsan elrepült, a szülők elégedetten távoztak és jelezték, hogy már most várják a következő alkalmat.
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, melyet biztosítanak nekünk, hogy részt vehetünk a Szülők Akadémiája programsorozaton. Számomra nagyon sok pozitívum volt ebben a programban. Megerősítést kaptam, hogy vannak ugyan problémáink, de nem biztos, hogy a miénk a legnagyobb, ez által erőt kaptam a hétköznapi küzdelmeinkhez.
A beszélgetés során azzal, hogy nyíltan tudtunk egymással, és az előadóval beszélgetni, a mi „kis” problémánkra is kaptunk iránymutatást, és talán ami még fontosabb, egymásnak is tudtunk segíteni a válaszainkkal, közbeszólásainkkal.
Remélem lesz folytatása ennek a programnak, mert úgy érzem nekem-nekünk, és a többi szülőnek is van még kérdése, melyet szeretnénk Györgyivel még átbeszélni, de egy alakalommal sajnos nem fért bele az időbe.
Oroszné Mádlits Anita szülő