Tehetségnap Jászberényben 2012.11.08

Tehetségnap Jászberényben 2012.11.08

Tehetségnapunk első felében a Jászsági Közösségi Házban találkoztak csütörtök délután a Jászság polgármesterei, intézményvezetői, vállalkozói, hogy betekintést nyerjenek az Alapítvány munkájába, mindennapi életébe, dr. Radoszáv Miklós az Alapítványunk operatív igazgatójának bemutatója, és a gyerekek színpadi produkciói alapján.

Cserna Vivien 12. osztályos tanuló az Alapítványnál szerzett élményeiről mesélt a jelenlévőknek. Szölösi Attila szavalt, Vig Dávid néptáncolt, és nem utolsó sorban a vendégek megtekinthették Arany János: A bajusz című művének színpadi feldolgozását, a csoportok előadásában. Nagy tapssal jutalmazták a gyerekeket nézőink.  Ezt követően a gyerekek, a szülők a saját maguk által készített finomságokkal kínálták meg a vendégeket, miközben folytatódott a kötetlen beszélgetés.

Késő délután került sor a családi Tehetségnapunkra. Miklós bácsi köszöntötte a kedves szülőket, családtagokat, a gyerekek színpadi jelenettel, zenével, tánccal, verssel, bűvészkedéssel szórakoztatták őket.  Az apukák sem maradtak ki a produkcióból.  Volt, aki hegedűvel, volt, aki gitárral kísérte a gyerekek énekét, mozgását.  A csoportok fényképes élménybeszámolót tartottak a nyári táborokról. Az előadások után a vendégek jóízűen fogyasztották a finom házi készítésű süteményeket, hidegtálakat, szendvicseket. Késő este volt már, amikor az utolsó családok is hazaindultak.

Ez a mai nap a szülők, a gyerekek, az önkéntesek közös munkájának eredménye.  Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségüket. Külön köszönet Fülöpné Paksi Katalinnak, aki odaadó munkájával, szeretetével ismét nagyban hozzájárult rendezvényünk sikeréhez.

Itt megtekinthető a Trio Tv Jászberényben.