Adományozás a Család- és Gyermekjóléti Központnak

A mai nap középpontjában az önzetlen adományozás állt. A Jászberényi Közösségi Ház mentori még novemberben tájékoztattak minket, hogy „cipősdoboz” adományokat szeretnének gyűjteni Közösségi Ház szinten, amelyhez minden csoportból minden gyermek csatlakozhatott, akinek volt otthon megunt, nem használt játéka/mesekönyve, esetlegesen édessége. A gyűjtés nagyon tevékeny volt, több, mint 50 csomag gyűlt össze, amelyeket a 4 csoport diákjaival közösen csomagoltunk be. Már az ajándékok csomagolása is jó érzéssel töltött el bennünket, mert tudtuk, hogy olyan rászoruló gyermekek fogják megkapni, akiknek lehet ez az egyetlen ajándék.

A mai napon pedig a Jászság 1-es, a Jászság 2-es és a Jászság 4-es csoport diákjai közösen vittük el a csomagokat Szerző Dorina mentorunkkal a Jászberényi Család- és Gyermekjóléti Központba. Dorina néni mutatta az utat, ahol már vártak minket. Megismerhettük az intézmény vezetőjét, Nagy Beatrixot, aki kedves volt és még segített is nekünk bepakolni a csomagokat. Tőle is megtudtuk, hogy az intézmény számára nagy öröm, hogy ennyi felajánlást szállítottunk el, mivel így legalább 50 rászoruló gyermek karácsonyát tudják széppé varázsolni. „Nem tehetünk nagy dolgokat, csak kis dolgokat, nagy szeretettel”. (Domján Letícia- Jászság 4-es csoport)