Adventi kikapcsolódás

Adventi kikapcsolódás

A Jászság 4-es csoportja a téli szünet első napját ismét közösen töltötte, hogy töltődjünk, hangolódjunk az ünnepekre. Fél 10-kor találkoztunk a Közösségi Házban, ahol a lányok finom szendvicseket készítettek nekünk és beszélgetés közben elfogyasztottuk, illetve apró ajándékokkal leptük meg egymást. 11 órától a szomszédos Főnix Műhelyház programján vettünk részt, ahol természetes alapanyagokból, textilből, kukoricacsuhéból, illetve termésekből, gyöngyökből egyszerű technikával karácsonyi díszeket, ékszereket készítettünk. Ebéd után elsétáltunk a River étteremben lévő bowlingpályához, ahol szuper két órát töltöttünk el. Sokan most játszották először ezt a remek sportot, mégis hihetetlen ügyességgel gurították a golyót és tarolták le a bábukat.

„Két csapatot alkottunk és egymás „ellen” játszottunk. Sok nevetés közben el is felejtkeztünk az eredményről. Nagyon gyorsan eltelt ez a pár óra. Mindenki nagyon jól érezte magát, köszönjük a lehetőséget az Alapítványnak! Külön köszönjük Andi néninek, hogy a karácsonyi előkészületek közben szánt ránk egy egész napot. 🙂 ” Kovács Hanna Jászság 4.

„Ezt követően visszasétáltunk a moziba. A büfében vettünk magunknak pattogatott kukoricát, majd megnéztük a Jumanji című filmet, ami nagyon érdekes és izgalmas volt. Sokat nevettünk és mindenkinek tetszett. Amikor vége lett a filmnek, akkor mindannyian úgy jöttünk ki az ajtón, hogy reméljük ezt az alkalmat meg fogjuk ismételni.” Pege Angelika Jászság 4.

„2019. december 21-én újra összegyűltünk a jászberényi Közösségi Házban, ahol egy nagyon tartalmas nap elé néztünk. Délelőtt átmentünk a szomszédos Főnix Fészek Műhelyházba, ahol a karácsonyra hangolódva, ismert karácsonyi dallamokat hallgatva, kézműves ajándékokat készítettünk. Nagyon jó hangulatba telt el ez az idő, visszamentünk a Házba ahol elfogyasztottuk az ebédet ami a kedvencem a pizza volt, utána indultunk a további programokra, bowlingozni, mozizni, este pedig a csoport egy része bemutatta az adventi műsoron a városi színpadon az Andi néni által betanított Mikulástáncot. Estére mindenki elfáradva, de tele élményekkel tért haza. Áldott Karácsonyi Ünnepet kívánok mindenkinek, aki részese a Csányi Alapítványnak, kicsiknek, nagyoknak egyaránt, köszönöm, hogy mindennek részese lehetek.Ignácz Dávid Jászság 4.

Nagyon büszke vagyok a csoportomra, mert egy hosszú nap után, szakadó esőben, mosolyogva táncolták el a közönségnek a Mikulástáncot. Igazán szívet melengető látvány volt a karácsonyi hangulatban. Meglepetésként a Jászsági Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat kedves munkatársaitól minden gyermek a csoportból egy-egy nagy plüsst kapott ajándékba.

Szeretettel kívánok minden Családnak Áldott Békés ünnepeket!

Hábenciusné Balla Andrea mentor