Adventi Családi Napok Kaposváron

Adventi Családi Napok Kaposváron

A Kaposvári Közösségi Ház advent második hétvégéjén tartotta meg hagyományos Adventi Családi Napjait.

Kaposvár 2-es csoportja pénteken este egyéni ajándékokkal tette szebbé az ünnepi készülődést, kézműves foglalkozáson pedig apró ajándékokat készíthettek egymásnak és szeretteiknek. Szombat délelőtt az 1-es csoport tagjai egy szép karácsonyi történetet dolgoztak fel és állítottak színpadra. Majd teaházban folytatódott az adventi ünneplés, ahol házi készítésű süteményeket és finom teákat fogyasztva folyt jókedvű beszélgetés. A 3-as csoport szombat délután ünnepelt a családokkal. Felidézték egymásnak a legszebb karácsonyi történeteiket, a finom uzsonna után a közös muzsikálás sem maradhatott el. Ezután együtt látogattak el Attila bácsi sírjához és tették le a megemlékezés koszorúját.

Minden család a Csányi Alapítvány igazán gazdag ajándékcsomagjával tért haza, egymásnak békés, áldott ünnepet kívánva. Szeretnénk megköszönni ezt az igazán felejthetetlen családi napot, minden család és minden gyermek nevében

A Csányi Alapítvány minden tagjának, támogatóinknak, fejlesztőinknek, barátainknak,  kívánunk boldog ünnepeket és új esztendőt.

a Kaposvári Közösségi Ház mentorai