Angol szóbeli vizsgák

Angol szóbeli vizsgák

Ma délután voltak az angol szóbeli vizsgáink (január 10.). Mikor beléptem a jászberényi közösség ház ajtaján csupa ismerős arccal találkoztam, akik angol könyvvel a kezükben készültek a vizsgára. Mindenki izgatottan várta, hogy az írásbeli fordulók után végre szóban is megmutathassa mennyit fejlődött az angol tudása a fél év során.

Főiskolásként sajnos már nem olyan gyakran találkozunk az alapítványos barátaimmal, mint ezelőtt, de a távolság ellenére mindig megtaláljuk a módját, hogyan tartsuk egymással a kapcsolatot. Ezért is volt olyan jó ez a mai nap, mert újra láthattam mindegyikőjüket és együtt szurkolhattunk a másikért.

Vizsga után mindenki megkönnyebbülten, mosollyal az arcán hagyta el a termet. Én a „Kultúra és Szórakozás” témakört húztam, feleletem végén pedig egy állás interjús szituációt játszottunk el. A szóbeli vizsgám után már alig várom a verseny további fordulóit. Imádom az angol nyelvet és hatalmas köszönettel tartozok az Alapítványnak, hogy megvalósította számomra azt, hogy elérhessem ezt a szintet és fejleszthessem a nyelvtanuláshoz szükséges képességeimet. Úgy gondolom, hogy ez a verseny egy kiváló lehetőség arra, hogy gyakorolhassuk a nyelvet és összemérhessük tudásunkat a többiekkel. A nyertesekre minden évben egy nyári külföldi nyelvi tábor vár, ami mindig életre szóló élményt jelent az oda utazóknak, így arra fogok törekedni a további fordulók során is, hogy a legjobbat hozzam ki magamból! 🙂

Cserna Vivien
Jászberény,
I. csoport