Fellépés egy jótékonysági esten

Fellépés egy jótékonysági esten

Február 1-én a jánoshidai „ez.a.hely.a.tiéd” civil szervezet Varga Antal fővédnöksége alatt jótékonysági estet szervezett a helyi II. világháborús emlékmű és parkja helyreállítására.

A gyönyörű park 4 évvel ezelőtti nagy viharban szó szerint tönkre ment, a hatalmas fenyőket tövestől csavarta ki a szél, az öreg gesztenyefa is megroggyant, ki kellett a fákat venni, szinte semmilyen növényzet nem maradt.

A helyi fellépők népes táborában helyet kapott a vers, mazsorett bemutató, a magyar népdal, kórusművek, zongorajáték, operett és nem utolsó sorban a cigányzene. A nagyszámú felnőtt között kiemelkedett a gyermek Fehér Mónika énekes, a Csányi Alapítvány Jászság 1. csoport tanulója, aki Fehér Endre és cigányzenekara kíséretében mutatta meg  énektudását 3 dal erejéig. Mónika a tavalyi évhez hasonlóan most is nagy sikert aratott a népes közönség előtt. Méltón lehet rá büszke szűkebb családja és a tágabb környezete is. Énekhangja, az általa előadott művek közelebb hozták a magyar és cigány embereket, melyre nagy szükség van Jánoshidán is.