Hajrá Szeged!

A szeptember 8-i, szerdai napja a Szegedi közösségi ház néhány tagjának egy izgalmas mérkőzéssel zárult, ugyanis azok, akik időben jelentkeztek, lehetőséget kaptak megtekinteni a Pick Szeged – Ceglédi KKSE kézilabda csapatok rangadóját, ahol a hazai csapat egy akcióban dús mérkőzés keretein belül, közel 15 gólos előnnyel 39-25-re győzte le a Ceglédi csapatot, az újonnan átadott Pick Arénában. A szurkolók hangjától felbuzdult játékosok rengeteg látványos lövést, illetve támadást mutattak be, melynek nagy részét gólra is váltottak. A meccs után a kis-csoport tagjai körbejárták az újonnan átadott stadion belső terét, hogy más szemszögből is megcsodálják az építményt. Szerintem ez egy klassz megkoronázása volt egy hosszú őszi napnak.

Laurinyecz Márkó Felícián – Sz3

Laurinyecz Márkó Felícián – Sz3