Házi hangverseny az ANK-ban

Házi hangverseny az ANK-ban

November 25-én a Pécsi Nevelési Központ Akvárium termében egy gitáros házi hangverseny került megrendezésre, amin a meghívott vendégeknek megmutathattuk tudásunkat, tehetségünket.

Minden gyerek a saját darabjai közül mutatott be egyet-kettőt. Én Matteo Carcassi-tól egy Allegrettót játszottam. A gitár tanárunk konferált fel bennünket. A sorrend korcsoport szerint volt. Mindenki keményen dolgozott erre a napra, melynek meglett az eredménye. Örülök, hogy első fellépésemen szüleim és Andi néni is mellettem volt.

Wensofszky Balázs, P3 csoport

Az Apácai Nevelési Központ zeneművészeti szakára jár fiam, Wensofszky Balázs. Sára Erika a gitár tanárnője a mai nap tartott egy kis házi koncertet (november 25.), ahol növendékei léptek fel a színpadon egy kis egyéni produkcióval. A családtagok előtt gitároztak el egy-egy zeneművet nagyon összeszedetten és gyönyörűen. Nem kevés büszkeséggel mondhatom, hogy nagyon tehetséges utánpótlást látok a fiamban. Most láttam a gyümölcsét a  hétköznapokon végzett sok-sok gyakorlásnak. Nagyon köszönöm Erika néninek, hogy ennyi odaadással és szeretettel vezeti a fiamat a zenei pályán, valamint a Csányi Alapítványnak, hogy mindebben támogatja.

Wensofszkyné Pintér Rózsa, szülő

Balázs nagy izgalommal és lelkesedéssel készült az első házi hangversenyre, melyben ő is az előadók táborát erősítette. 3 éve aktívan vesz részt az ANK Művészeti Iskola által biztosított gitár és szolfézs oktatáson, melyben szülei és a Csányi Alapítvány is maximálisan támogatja. Balázs a fellépésen kellő magabiztossággal és lenyűgöző teljesítménnyel szerepelt, melyet hatalmas tapsvihar követett.

Köszönöm Balázsnak és családjának, hogy meghívtak a programra, így részese lehettem Balázs első és egyben sikeres fellépésének.

Bálint- Orsós Andrea, mentor