Iryna búcsúzik Kaposvártól

Iryna búcsúzik Kaposvártól

Önkéntesünk lassan már két hete tartózkodik Magyarországon. Az első időszakot Kaposváron töltötte, majd pénteken költözik Pécsre, onnan pedig egy újabb két hétre Nagybajomba.

Szomorúak vagyunk, hisz ez a két hét olyan gyorsan eltelt, így már búcsút is kell vennünk Irynától. Az első találkozáskor félve közeledtünk egymás felé, de már már szinte barátként köszöntöttük egymást. Igyekeztünk mindent megtenni, hogy jól érezze magát Kaposváron. Bízunk benne, hogy rengeteg emlékkel fog hazatérni Ukrajnába és sosem felejt el minket. Köszönjük a sok segítséget, az érdekes előadásokat és azt, hogy megismerhettük őt. Kívánunk neki sok sikert az életben és reméljük találkozunk még, hisz mi szeretettel várjuk vissza Kaposvárra a Közösségi Házunkba!

Deák Sára, Nógrádi Nóri Kaposvár 3

Bye-bye Iryna

Sajnos Irina búcsúzik a Kaposvári Közösségi Háztól, az utolsó itt töltött napon az angol óra előtt egy olyan helyre mentünk el és mutattunk meg, amelyet nagyon szeretünk. A Bencés Apátság az egyik legrégebbi emlékhely a városban, nagyon szép környezetben van a város szélén, egy magas dombon. Csodálatos a kilátás Kaposvárra, a romok között pedig jó sétálgatni, nézelődni. Megmásztuk a kilátót is, érdekes növényt is gyűjtöttünk. Jó volt együtt lenni és beszélgetni. Utána angol órán dalt is tanított nekünk Iryna és mi is énekeltünk neki egyet. Szomorú vagyok, hogy el kell mennie, remélem hamarosan visszajön hozzánk.

Fekete Lilla Kaposvár 2.