Évzáró adventi ünnepség Kaposváron

Évzáró adventi ünnepség Kaposváron

Az alapítvány kaposvári diákjai, szülei, fejlesztői, önkéntesei és mentorai, mint minden évben, így idén is együtt készülnek az ünnepre, mely egyben az év zárása is.

Az idei programot a diákok karácsonyi játéka tette színesebbé, melyre már hetekkel korábban elkezdték a felkészülést. A műsor után egy közös beszélgetésre hívtuk a szülőket, ahol ők meséltek gyermekkoruk karácsonyáról. A családok most is házi készítésű süteményekkel kedveskedtek, finomabbnál finomabb édességek kerültek az asztalokra, melyekhez különleges teákat fogyaszthattak a jelenlevők. A teázás után sor került az ajándékcsomagok és a két meglepetés átadására is. A meglepetés az idei évben is az alapítvány 2014-es naptára, valamit a 2012-2013-as évkönyv volt.

Az idei karácsonyi családi nap is nagyon jó hangulatban telt. Köszönet a szülőknek és a gyerekeknek a sok finomságért, szeretetért, segítő munkáért, amit tőlük kaptunk.

Mi, az alapítvány kaposvári dolgozói megköszönjük a szülők, fejlesztők, önkénteseink egész éves munkáját és kívánunk mindenkinek nagyon békés ünnepeket és boldog új esztendőt.

(Bartal-Kovács Judit, Ágoston Attila)

„Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a karácsony!”