Megnéztük, megpróbáltuk, megszerettük

Megnéztük, megpróbáltuk, megszerettük

A Mikrosoftnál jártunk (szeptember 27.).

A jövő iskolája, a közösségi oldalak használata, az információkeresés története, valamint a játék vagy tanulás témákban készítettük el pályázatainkat, melynek eredményeként meghívást kaptunk a világhírű cég, a Microsoft budapesti központjába szeptember utolsó szombatján.

Az informatika láthatatlanul szövi át az életünket, nehezen tudom elképzelni e nélkül már napjainkat. Tartalmasnak és izgalmasnak ígérkezett a nekünk szánt program. Nem is csalódtam: a délelőtti beszélgetésünk témája a digitális biztonság, internetes források helyes használata, plagizálás, a közösségi média, a posztolások, a privát szféra tisztelete volt. A nagyon finom és bőséges ebéd után a modern irodai eszközök és a modern munkahely informatikai bázisát ismertük meg, interaktív módon. A délután második felében – azt hiszem mindannyiunk számára legkedvesebb tevékenységgel – a Microsoft legújabb, legkorszerűbb játékait próbálhattuk ki.

Köszönjük, hogy itt lehettünk, nagyon bízunk a folytatásban, a további együttműködésben! Az biztos, hogy külön figyelemmel követem majd a Microsoft következő pályázati felhívását. Fantasztikus napot tölthettünk el itt!

Kovács Viktória, Jászerény 2