Horváth Judit

Horváth Juditnak hívnak, 2013 óta vagyok a Csányi Alapítvány önkéntese a nagybajomi Közösségi Házban. Az Alapítványt a kezdetektől ismerem, hiszen az öcsém is a növendékek táborát képviseli. Mindig is tetszettek a színes és érdekes programok, melyeken részt vettek a gyerekek, és úgy gondoltam, hogy én is szeretném segíteni a mentorok munkáját, szívesen hozzájárulnék a gyermekek élményeihez.

Többször előfordult már, hogy munkahelyemre, a böhönyei Községi Könyvtár és Művelődési Házba is ellátogattak a csányisok, részt vettek a programjainkon. Ezen kívül tevékenyen részt veszek a foci kupa lebonyolításában, illetve a minden évben várva várt Életút Nap munkálataiból is volt alkalmam kivenni a részem.

Nagy örömmel segítettem már a mentorokat kirándulásokon, ahol szintén meggyőződtem róla, hogy az alapítványos gyermekek mennyi maradandó élményt nyújtó és gazdagító programon vehetnek részt. Örülök, hogy részese lehetek ennek a csapatnak, és bízom benne, hogy a továbbiakban is hozzájárulhatok az Alapítvány sikeres munkájához!

Dátum

2017. 03. 22.

Kategória

Önkéntes