Sporttörténelmi siker részesei lehettünk

Sporttörténelmi siker részesei lehettünk

Szerencsére már több válogatott labdarúgó mérkőzésre is ellátogathattunk az Alapítvány jóvoltából, de ez most más volt, mint a többi, hiszen válogatottunk kijutott az Európa bajnokságra (november 15.).

Nagyon kellett ez a siker, mert utoljára az egyik legkedveltebb sportág képviselői 1986-ban, csaknem 30 éve jártak utoljára világversenyen. A hangulat óriási volt, szavakkal leírhatatlan, még azt is magával ragadta, aki csendben szokta végigülni a mérkőzéseket. A góljainknál szinte hangrobbanásként üvöltötte a majdnem 22 ezer szurkoló a RIA-RIA HUNGÁRIÁT.

Köszönjük ezt az élményt az Alapítványnak!

Hajdu László: Nekem teljesen elment a hangom, annyira szurkoltam. Köszönöm, hogy itt lehettem! Nagybajom 1

Hortobágyi Bence: Még mindig nem hiszem el, hogy sikerült! Örülök, hogy ilyen élményben lehetett részem. Nagybajomi 1

Parádé a Groupamában
Tegnap történelmi eseményen vehettünk részt az Alapítvány jóvoltából. Még mindig nehezen találom a szavakat arra ami tegnap a Magyarország-Norvégia Europa bajnokság pótselejtező mérkőzésén történt. Részesei lehettünk annak hogy a válogatott régóta nem mutatott játékkal leverte ellenfelét és 30 év után nemzetközi kupára küzdötte ki magát. 22 ezer ember – köztük mi is – együtt izgult, tombolt és örült a végső sípszónál. Talán életem egyik legjobb pillanatát élhettem át tegnap. Köszönjük a lehetőséget az Alapítványnak és köszönjük a válogatottnak hogy megmutatták a magyar foci jó és szerethető. Irány Franciaország!
Sebők Marcell, Szeged 1-es csoport