Szindbád és Anna hercegnő

Szindbád és Anna hercegnő

Jég musicalt néztünk meg.

Szombaton (december 12.) Budapesten vehettünk részt a Szindbád és Anna hercegnő előadásán. Az előadás előtt egy helikopterbe is benézhettünk, ami nem volt igazi. A Szindbádot jégen adták elő, ami számomra nagyon izgalmas volt. A színészek borzasztó ügyesek voltak. Nekem nagyon tetszett az egész előadás.

Kanyó Zsanett

December 12-én ellátogattunk az Origo Filmstúdióba, ahol a Szindbád és Anna hercegnőt nézhettük meg, ami jégen játszódott. A korcsolyázók Oroszországból jöttek de magyar szinkronos zene volt hozzá. Az előadást nagyon látványos táncok és jelmezek színesítették. Nekem nagyon tetszett az egész nap.

Kiri Gabriella

Szombat délelőtt elindultunk Budapestre. Félúton tettünk egy kis pihenőt. Volt 20 perc szabadidőnk, majd továbbmentünk. Mikor odaértünk biztonsági őrök fogadtak minket, és odaadták a mentoroknak a jegyeinket. Volt ott egy filmezési kellék is, amibe be is szállhattunk. Ez egy orosz repülő volt, melyből ki is ugrottunk és Peti bácsi lefényképezett minket. A Színházban 3 órakor kezdődött az előadás. Szindbád és Anna hercegnő történetét láthattuk, két felvonásban, orosz jégkorcsolyázók előadásában. Csak pörögtek, forogtak és nagyon sokat énekeltek. Egyszerűen fantasztikus volt! Két órán keresztül tartott, majd hazafelé vettük az irányt. Útközben megálltunk enni, majd este 9 óra fele értünk haza. Szerintem nagyon jó volt ez a nap, csak kicsit messzire kellett utaznunk.

Makra Sarolta

Szombaton az Origo Filmstúdióban jártunk. Megtekinthettük a Szindbád és Anna hercegnő című darabot, amit jégen adtak elő. A szereplők orosz színészek voltak, magyar szinkron hanggal. Nagyon látványos volt, a díszletek, jelmezek és az összes kiegészítő jól mutatott. Nekem így egészében nagyon tetszett az előadás.

Simon Barbara