Szülői értekezlet a tavasszal beválogatott csoportoknak

Szülői értekezlet a tavasszal beválogatott csoportoknak

Jászberény – Május 21-én 17 órakor kezdődött az első szülői értekezlet Jászberény 4. csoportjának, 16 beválogatott gyermek és hozzátartozóik részvételével. Az értekezleten részt vett dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató is, aki röviden szólt az Alapítvány életéről és az elkövetkezendő közös programokról.

Közösen megtekintettük a beválogatáson készült kisfilmet, ami nagyon tetszett a gyerekeknek, jókat mosolyogtak, amikor viszont látták magukat.  Majd egy kis betekintést nyerhettek az Életút Napok érdekes világába, az idei rendezvényen készült kis összeállítás segítségével.

Ezt követően a szülőkkel megismertettük a tanulmányi szerződést és a szabályzatokat, valamint a közelgő gólyatábor programját és tudnivalóit is átbeszéltük. Ezalatt a gyerekek a friss levegőn játszottak Bojós Roland /J1/ gimnazistával, illetve betekintést nyerhettek az idősebb társaik lego-robotika és a zoo projektjeibe is.

A gyerekekkel együtt én is izgatottan vártam a találkozást, hiszen mindannyiunk számára most indult el az Életút Program. Kívánok minden Gyermeknek sikeres utat és kellemes programokat együtt! Hábenciusné Balla Andrea, Jászság 4-es csoport mentora

Képek a galériában!

 

Szeged – Május 20-án tartottuk az első szülői értekezletünket az új szegedi csoport számára, melyet megtisztelt a jelenlétével az Alapítvány operatív igazgatója, dr. Radoszáv Miklós is.  A kicsik először felmérték az udvaron rejlő játszási lehetőségeket, megcsodálták halastavunkat, és a benne található kis élőlényeket.

    

A szülőkkel együtt felelevenítettük a beválogatás legszebb pillanatait, megnéztük a 14. Életútnap összefoglaló kisfilmjét.

   

A kellemes percek után sor került a tanulmányi szerződések átbeszélésére, és aláírására. Szó esett az Alapítvány szabályzatairól, melyet mélyebb tanulmányozásra magukkal is vihettek a családok. A megbeszélés végén a közelgő gólyatáborra esett a hangsúly, melyet már türelmetlenül várnak a kis gólyák.

A szülői értekezlet alatt már szállingóztak be a szegedi egyetemisták is, így a napot egy egyetemista megbeszéléssel zárhattuk. A fiatalok Miklós bácsinak beszámoltak az év végi ZH-k eredményeiről, az önkéntes munkáikról, és a nyári terveikről. Sok sikert kívánunk az előttük álló vizsgaidőszakhoz!

Szabóné André Piroska, Szeged 1-es csoport mentora