Tehetségek nyomában

Április utolsó hétvégéje kifejezetten mozgalmasan telt a kaposvári csoportok számára. Szombat délelőtt a csoportok bemutathatták szüleik és hozzátartozóik számára az Életút Napon előadott produkciókat. Ezt követően Kaposvár 1-es csoportja a Fusion Racing Szabadidőközpontban ütötte el az időt, míg a Kaposvári 4-es csoport tagjai együtt izgulhattak Radó Barnabásért első flag football meccsén.

Így láttuk mi:

„A mostani egy rendkívüli hétvége volt, hiszen a délelőttöt egy tehetségnappal kezdtük, ahol előadtuk az Életút Napon már bemutatott produkciókat. A szülőknek nagyon tetszettek az előadásaink, így most is hatalmas sikert arattunk. Ezután a K1 csoport ellátogatott a Fusion Racingbe, ahol újabb élményekben részesülhettünk. Ilyen volt például a bowling verseny, ahol kiadhattuk magunkból a hét során felhalmozódott feszültséget, de volt, aki inkább biliárdban vagy pingpongban mérte össze tudását. Egy biztos, mindenki megtalálhatta a számára legszórakoztatóbb mozgásformát.” Tarró Kasszandra és Kada Zsófia, Kaposvár 1.

„Már nagyon kíváncsi voltam a gyerekek Életút napi előadásaira, ma (04. 27.) volt lehetőségünk megtekinteni. Elsőként a K1-es csoport tagjai rappeltek, igazán jók voltak. Másodikként a K4-es csoportból Kristóf remekelt versmondás terén. Harmadikként következett a K4-es csoport árnyjátéka KFT Afrika című számára. Mosolyt és kuncogást váltottak ki a jelen lévő szülőkből, hozzátartozókból. Köszönöm, hogy megnézhettük a produkciókat, remek élmény volt!” Királyné Szabó Orsolya, szülő, Kaposvár 4.

„Te tudod, hogy mi az a flag football? Mi sem tudtuk, ezért vasárnap délután elmentünk Barni első mérkőzésére, ahol kiderült, hogy a flag football az amerikai foci testi ütközés nélküli változata. Mivel az ütközés és a blokkolás nem megengedett, a flag football testalkattól, nemtől, kortól, előképzettségtől függetlenül mindenki által játszható, biztonságos sportjáték. Igazán izgalmas, érdekes sportot ismerhettünk meg, és szurkolhattunk együtt Barninak a Kaposvár 4-es csoport néhány tagjával együtt.” Halász Marianna, mentor Kaposvár 4

“Jó volt, mert először láttam egy ilyen jó meccset és azért, mert a Barnus is játszott. Közben az Esztivel, a Sárival meg a Levussal is találkoztam. Gratulálok Barnusnak, hogy ilyen ügyesen játszott! Nagyon jól éreztem magam, remélem még lesz sok ilyen szuper meccse Barnusnak!” Tallián Róbert, Kaposvár 4

„Vasárnap ebéd után összegyűltünk egy páran, és Barnit megleptük azzal, hogy szurkoltunk neki, és az egész csapatnak. A bemelegítés elég hosszadalmas volt. Jól megmozgatták magukat. Csoda, hogy volt erejük még játszani. Először a Junior csapatban lévő kisebbek mérkőztek egymással. Sajnos nem Barni csapata, a Goldenfox nyert, de én személy szerint nagyon becsülöm a csapat minden tagját, büszke vagyok a csapatra. Nagyon ügyesek voltak, jól éreztem magam!” Sipos Levente Örs, Kaposvár 4

KÉPEK