„Tehetséghidak Program” pályázat

„Tehetséghidak Program” pályázat

A TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 pályázaton sikerrel vett részt Alapítványunk. A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége 2013 tavaszán „Tehetséghidak Program” című kiemelt projektet hirdetett meg, melynek keretében fiatalok tehetséggondozásához szükséges eszközök beszerzésére/tartós használatbavételére nyílt lehetőség.

A Csányi Alapítvány négy akkreditált tehetségpontja: a Nagybajomi, a Kaposvári, a Pécsi és a Jászsági Közösségi Ház a sikeres pályázatokról ősszel kapott tájékoztatást. A pályázatban a tehetséggondozás legkülönbözőbb területeinek fejlesztésére lehetett benyújtani egyéni és csoportos eszközigénylést.

A nagybajomi gyerekek sporteszközöket, a Csányi Band részére pedig hangtechnikai eszközöket: szintetizátort, mikrofon- és kottaállványt kaptak. A kaposváriak futballcipőket, kézműves kellékeket és a dráma-foglalkozásokhoz szükséges tárgyakat kaptak. A Pécsi Közösségi Ház nagyméretű kiállító paravánokat vehetett használatba. A jászságiak kerámia fehér falitáblákat, a természettudományi foglalkozásokhoz szükséges mikroszkópokat, és a tegnapi nap (február 27-én) a jászárokszállási Kalla Andrea vehette át a klasszikus gitárt.

„Álmomban sem gondoltam, hogy egy ilyen hatalmas meglepetésben lesz részem! Áprilisban gitárversenyre készülök, ahol már ezzel a gyönyörű és komoly hangszerrel mutathatom meg, mit tudok. Egy ilyen gitár biztos alap a zenei pályán való továbbtanulásom megvalósításához, gitártanár szeretnék lenni. Minden erőmmel azon leszek, hogy elérjem céljaimat.”  Kalla Andrea Jászság 2. csoport

Köszönjük a pályázaton elnyert eszközöket!
Csányi Alapítvány