Első S10 Akadémia Kerekasztal Beszélgetés

Első S10 Akadémia Kerekasztal Beszélgetés

„November 8-án megtartottuk első S10 Akadémia Kerekasztal Beszélgetés eseményünket. A rendezvény helyszínéül a XII. kerületi Villa Bagatelle bisztró szolgált, amiért különösen hálásak vagyunk Wirtz Ágnesnek és a Villa Bagatelle csapatának. Elsődleges célunk az volt, hogy egy olyan hasznos, informatív, szórakoztató eseményt szervezzünk, amely nagyon erős közösségépítő erővel bír. Köszönjük Alapítónknak, Dr. Csányi Sándornak, valamint a Kuratórium Elnökasszonyának, Csányi Erikának, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel, s buzdító szavaikkal hivatalosan is elindították ezt a rendezvénysorozatot.

Első meghívott vendégünk Papp Edward kurátor, az SMP Solutions Zrt. vezérigazgatója volt, akinek a kérdéseinket Szabó Gábor, a Csányi Alapítvány Alumni Szervezetének tagja tolmácsolta. Köszönjük, hogy elfogadta meghívásunkat és válaszaival inspirálta a közönséget.

Az eseménysorozatot az S10 Akadémia keretén belül rendezzük meg, s havi egy alkalommal találkozunk olyan inspiráló személyiségekkel, akik életútja értékes tanulságokkal bír a generációnknak. Célunk, hogy minden alkalommal más, változatos szakterületeken kiemelkedő eredménnyel bíró, inspiratív személyt szeretnénk vendégül látni.

Az első alkalom nagyszerűen sikerült, a rengeteg tapasztalatból levont konklúziók mellett az éttermi etikettről, időbeosztásról, a tehetség mentalitásáról is sok értékes üzenetet hozhattunk haza az estéről. Egy biztos – ma már mindenki egy kicsit máshogy kelt fel, egy kicsit előrébb ült az előadótermekben és egy kicsit komolyabban utánanézett a beadandóik témájának.

 

Köszönjük a lehetőséget és alig várjuk a következő alkalmat!”

Gázsik László, Nagybajom 1-es csoport, ELTE angol nyelv-történetelem tanári szakos hallgató