Életutak

Életutak

Takács Cintia

Azt mondják, a jó dolgokhoz idő kell, de az igazán nagyszerű dolgok egy szempillantás alatt történnek. Köszönöm mindazoknak, akik kezet nyújtottak a bajban és bíztattak, hogy ne adjam fel soha. Hálás leszek életem végéig, mivel végeztem a tanulmányaimmal, ami nem sikerült volna a Csányi Alapítvány nélkül.

Ismerd meg

Életutak

Varga Levente

Tanulmányaim végére érve köszönetemet és nagyrabecsülésemet szeretném kifejezni mindazoknak, akik segítségükkel, támogatásaikkal és fáradságot nem ismerő munkájukkal hozzájárultak sikereimhez, szakmám megszerzéséhez, valamint számos felejthetetlen élményhez.

Ismerd meg

Életutak

Borbás Vivien

Nagyon sok mindent kaptam a Csányi Alapítványtól és köszönöm szépen mindazt a jót, amiben részesülhettem.

Ismerd meg

Életutak

Gábor Ferenc

Köszönöm az Alapítványnak, hogy ezelőtt 10 évvel beválogattak és tanulmányaim végéig a 'család' tagja lehettem.

Ismerd meg

Életutak

Pécsi Roland Csaba

"A közösség ereje épít, a legszebb éveimet az Alapítványnak köszönhetem", erről meg is bizonyosodhatunk elolvasva Pécsi Roland történetét.

Ismerd meg

Életutak

Horváth Imre

Az Alapítványban töltött évek nem múlnak el nyomtalanul- a tudás, a tapasztalat és a szakma szeretete továbbadható.

Ismerd meg

Életutak

György-Dávid Valentin

"Az álmok valóra válnak, ha kitartóan és keményen dolgozunk értük" - ezt vallja György-Dávid Valentin, aki 2017-ben Alapítványunk Életút Programjának első diplomásaként már a munka világába lépett.

Ismerd meg

Életutak

Bányai Anett

Mentorprogramunk eredményességének újabb példája Bányai Anett életútja, aki tudatosan építette karrierjét, és közel 10 éves alapítványi támogatással elvégezte a gödöllői egyetem turisztika szakát.

Ismerd meg

Életutak

Takács Szilveszter

Nincs elérhetetlen cél - ezt vallja Takács Szilveszter, aki nem csak külföldön járt az Alapítvánnyal, hanem azóta a banki szektorban is sikeresen elhelyezkedett.

Ismerd meg

Életutak

Magyar Nikolett

Magyar Nikolett alapítványi útja Kaposvártól egészen a pécsi katedráig vezetett, ott megszerzett szaktudását azóta is sikerrel kamatoztatja.

Ismerd meg