Horváth Péter

Az életút program számomra véget ér, de örökre „csányis” maradok és a jövőben támogatni szeretném az Alapítványt, hogy tovább fejlődjön és hasonlóan az elmúlt tizenkét évhez; továbbra is egyedülálló értéket képviseljen.

Samodai Andrea

Sosem felejtem el a napot, amikor először jártam az Alapítvány Közösségi Házában, még mit sem sejtve arról, hogy egy élményekkel és eseményekkel teli időszak veszi kezdetét.

Csepeli Nikoletta

Nagyon nehéz összefoglalni mindazt, ami az én alapítványi utamat jellemzi. Részben nagyon egyszerű, adatszerű másrészt viszont megfoghatatlan.

Frigur Mariann

„Hogy mennyi esélyünk van a sikerre, annak vajmi csekély köze van az életkorunkhoz. Csak az számít, hogy hajlandók vagyunk-e újra és újra próbálkozni, hogy elérjük az áttörést.”

Cserna Vivien

Eddigi életem során már megtanultam, hogy mindig hallgass a belső hangra, ne várj! Az idő sosem lesz megfelelő. Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Karácsony Csilla

Életem meghatározó időszaka volt „csányis” diáknak lenni. Alapítványba kerülésemkor még nem is sejthettem, hogy ez a néhány év milyen pozitív hatással lehet az életemre.

Székely Csaba

A Csányi Alapítvány tagjának lenni olyan érzés volt, mintha lett volna egy második családom. Egy elfogadó, támogató és a szeretettel teli légkörben találtam magam, ahová jó érzés volt tartozni.

Nyári Dávid

„Mért félnénk, mért élnénk, ha nem egy álomért?"

Kmett Dániel

A sok segítség, támogatás és felejthetetlen élmények, melyek éveken keresztül meghatározták a mindennapjaimat formálták a jövőmet, segítettek azzá válni, aki most vagyok.

Horváth Péter

Igazán hálás vagyok a lehetőségért, hogy 2006-ban bekerülhettem a Csányi Alapítvány Kaposváron induló csoportjába. Akkor még nem is sejtettem, mennyire meghatározza életemet ez az időszak.

Takács Cintia

Azt mondják, a jó dolgokhoz idő kell, de az igazán nagyszerű dolgok egy szempillantás alatt történnek. Köszönöm mindazoknak, akik kezet nyújtottak a bajban és bíztattak, hogy ne adjam fel soha. Hálás leszek életem végéig, mivel végeztem a tanulmányaimmal, ami nem sikerült volna a Csányi Alapítvány nélkül.

Varga Levente

Tanulmányaim végére érve köszönetemet és nagyrabecsülésemet szeretném kifejezni mindazoknak, akik segítségükkel, támogatásaikkal és fáradságot nem ismerő munkájukkal hozzájárultak sikereimhez, szakmám megszerzéséhez, valamint számos felejthetetlen élményhez.

Borbás Vivien

Nagyon sok mindent kaptam a Csányi Alapítványtól és köszönöm szépen mindazt a jót, amiben részesülhettem.

Gábor Ferenc

Köszönöm az Alapítványnak, hogy ezelőtt 10 évvel beválogattak és tanulmányaim végéig a 'család' tagja lehettem.

Pécsi Roland Csaba

"A közösség ereje épít, a legszebb éveimet az Alapítványnak köszönhetem", erről meg is bizonyosodhatunk elolvasva Pécsi Roland történetét.

Horváth Imre

Az Alapítványban töltött évek nem múlnak el nyomtalanul- a tudás, a tapasztalat és a szakma szeretete továbbadható.

György-Dávid Valentin

"Az álmok valóra válnak, ha kitartóan és keményen dolgozunk értük" - ezt vallja György-Dávid Valentin, aki 2017-ben Alapítványunk Életút Programjának első diplomásaként már a munka világába lépett.

Bányai Anett

Mentorprogramunk eredményességének újabb példája Bányai Anett életútja, aki tudatosan építette karrierjét, és közel 10 éves alapítványi támogatással elvégezte a gödöllői egyetem turisztika szakát.

Takács Szilveszter

Nincs elérhetetlen cél - ezt vallja Takács Szilveszter, aki nem csak külföldön járt az Alapítvánnyal, hanem azóta a banki szektorban is sikeresen elhelyezkedett.

Magyar Nikolett

Magyar Nikolett alapítványi útja Kaposvártól egészen a pécsi katedráig vezetett, ott megszerzett szaktudását azóta is sikerrel kamatoztatja.

Bogdán Csaba

Bemutatjuk nektek Bogdán Csabát, aki tehetségének, szorgalmának és kiemelkedő közösségi tevékenységének hála már 10 éve élvezheti alapítványunk támogatását.