Gyors adomány

Mi a Csányi Alapítványnál meggyőződéssel valljuk, hogy a sikeres felnőttkor feltétele a boldog gyermekkor, melynek során az ismeretszerzésnek, a tehetség kibontakozásának nem lehet akadálya a családok vagy egy térség hátrányos helyzete. Az Életút Program megvalósítása során a hossztávú támogatás, a közösségépítés, a komplex tehetséggondozás, a személyre szabott mentorálás, az aktív munkakapcsolat a szülőkkel és a pedagógusokkal, a tematikus foglalkozások során alkalmazott élménypedagógiai elemek, a gyakorlatközpontúság önmagában is komolyan hozzájárul támogatottaink eredményes önálló életkezdéséhez. Az eddigi eredményeink alapján biztosak vagyunk abban, hogy támogatóink befektetése nem csak gyermekeink boldogulását, hanem jövőnket is szolgálja. Célkitűzéseink eléréséhez Önre is szükség van! Adni öröm! Számítunk támogatására!

 

Banki átutalás

Technikai adatok:
Adományozott neve: Csányi Alapítvány
Bankszámlaszám: 11794008-22221111-00000000
Közlemény: adomány

 

Bankkártya

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adattovábbítási nyilatkozat:

Elfogadom, hogy a Café Communications Kft. (1037 Budapest, Seregély u. 3-5.) által a csanyialapitvany.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-val a Csányi Alapítvány Életút Programjába bekerült gyermekeket! 2005 óta töretlenül dolgozunk azon, hogy a tehetséges hátrányos helyzetű gyermekek ne kallódjanak el Magyarországon. A tehetség felfedezése és segítése a közös ügyünk, ez a mindenkori legjobb befektetés! Programjaink megvalósulásáról naprakész teljes körű tájékoztatást nyújtunk a hírek felületen, kövessen minket!

Adószám: 18186464-1-43

Tovább a hírekhez!

Amennyiben személyesen egyedi mértékű pénzösszeggel szeretné támogatni Alapítványunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon (+36 1 391 7032), vagy írjon nekünk az info@csanyialapitvany.hu címre. Ha ennél többet szeretne tudni átlátható működésünkről, kattintson ide és olvassa el éves jelentésünket!

Kapcsolat

Az önkéntesek feladata többféle, de munkájuk abban közös, hogy mentorok koordinálásával, a gyerekekkel foglalkoznak, lelkesítik, motiválják őket, élményekkel gazdagítanak és érzékenyítenek.

VÁLLALATI ÖNKÉNTESSÉG

Egyre több piaci szervezet figyel fel arra, hogy szakembereinek önkéntes munkára való ösztönzése elősegíti a kreativitás, munkakedv növekedését. Ez növelheti a vállalaton belüli munkamorált. Az Alapítvány tevékenysége pénzadományon felül tárgyadománnyal, eszközökkel vagy Pro Bono tevékenységgel, sőt szaktudással is támogatható. Partnereinkkel hosszú távon tervezünk, és olyan projektekben gondolkodunk, ami meghatározott idő alatt konkrét eredményt hoz. Tanulóinknak már így vesznek részt nagy sikerrel cégek vezetői mellett kis-szakmai gyakorlatokon, edukációs napokon, céglátogatásokon, és coachingon.

HAZAI ÖNKÉNTESSÉG

Önkéntesek aktív bevonásával történik az Életút Programban megfogalmazott célok elérése. Ennek keretében önkénteseink a gyerekeknek fejlesztőfoglalkozásokat, szaktantárgyi korrepetálásokat, előadásokat és konzultációkat tartanak. Önkénteseink aktív szereplői a helyi és külföldi tematikus táborainknak, részt vállalnak a gyermekek szociokulturális hátrányainak leküzdése érdekében szervezett kulturális gazdagító programok tervezésében és lebonyolításában, továbbá a Közösségi Ház és környezete szépítésben, az önkéntes szerződés megkötését követően.

Helyszínek, ahol az önkéntesség vállalható: Pécs, Mohács, Kaposvár, Nagybajom, Jászberény, Szeged.

Tevékenységek

 • Közösségi programokon segítőként való részvétel – háttérmunkában való szerepvállalás
 • Önkéntes pedagógusok délutáni, hétvégi szaktárgyi korrepetálás
 • Bekapcsolódás az adott Közösségi Ház tevékenységébe: helyi és nyári táborok kötött programok, gyermekkísérés, kézműves foglalkozások
 • Kortárs segítő programok szervezése, tartása
 • Ifjúsági prevenciós foglalkozás tartása
 • A Szülők Akadémiája programsorozaton edukációs, prevenciós, életvezetési tanácsok, közösségépítő előadások tartása

Hogyan?Személyesen az adott Közösségi Házban időpont egyeztetést követően, vagy e-mail útján megküldve a bemutatkozó levelet az info@csanyialapitvany.hu címen megjelölve a konkrét tevékenységet és a helyszínt.

Eddig önkénteseink között köszönthetünk szaktanárokat, pszichológusokat, pénzügyi szakembereket, egyetemi tanárokat, művész tanárokat, jogászokat, régész-történészt, orvost, középiskolai közösségi szolgálatot teljesítő középiskolásokat és egyetemi hallgatókat is.

Fülöpné Paksi KatalinHorváth JuditHorváthné Varga TündeCsörgő Terézia

Iskolai közösségi szolgálat (50 óra) – IKSZ

A kötelező iskolai közösségi szolgálatra érkező diákok fogadásánál célunk az érzékenyítés, szemléletük alakítása. Fontos, hogy a diákok megérezzék, ez nem csak egy kötelezően elvégzendő feladat. Célunk inspirálni és erősíteni a fiatalokat, fiatal felnőtteket, hogy személyes tapasztalatszerzés útján alkotó és felelős módon tegyenek magukért és közösségeikért.

Az önkéntes szolgálat a küldő intézményekkel, a fogadókapacitásunk tükrében előzetes szerződés megkötése után vállalható. Iskolai közösségi szolgálatra KORLÁTOZOTT számban fogadunk tanulókat.

Helyszínek, ahol az önkéntesség vállalható: Pécs, Mohács, Kaposvár, Nagybajom, Jászberény, Szeged.

NEMZETKÖZI ÖNKÉNTESEK

A külföldi önkéntesség sajátos kölcsönös tanulási lehetőséget nyújt, hogy az önkéntes bekapcsolódjon egy másik ország társadalmának mindennapjaiba és ott munkatapasztalatot és élményeket szerezzen, megismerve más népeket és kultúrákat. E szolgálat kapcsán az önkéntesnek kiváló alkalma nyílik arra, hogy bemutassa másoknak saját kultúrájukat, szellemi értékeiket.

A programunkba külföldi önkéntesek bevonása, koordináló partnerszervezet által történik. Mind a mai napig nemcsak az AIESEC Magyar Közgazdászhallgatók Egyesület, hanem a COMPASS Európai Ifjúsági Közösségért Egyesület külföldi önkéntesei is nagy sikerrel támogatták az Életút Program megvalósulását. A világ minden részéről érkező, szerződéssel rendelkező önkéntesekre a nyelvoktatásában, illetve az idegen kultúrák megismerésében, megismertetésében, a minél szélesebb látókör kialakításában számítunk. Az önkéntes, az Alapítványban töltött hat hét alatt az adott Közösségi Ház mindennapjainak részese lesz, ahol a nyelvi kommunikáció fejlesztésén kívül, részt vesz a félévi és év végi alapítványi szóbeli nyelvi vizsgákon, és aktívan kiveszi részét a Közösségi Ház minden programjában, valamint az évszakokhoz kötődő kézműves foglalkozásokon.

Helyszínek, ahol az önkéntesség vállalható: Pécs, Mohács, Kaposvár, Nagybajom, Jászberény, Szeged.

Tevékenységek

 • előadások megtartása (ország ismeret, kultúra)
 • nyelvoktatásban való aktív részvétel
 • kézműves foglalkozások szervezése és lebonyolítása
 • sport délutánok szervezése és koordinálása
 • mentor munkájának segítése
 • bekapcsolódás az adott közösségi Ház mindennapi tevékenységébe

Hogyan?Vedd fel az AIESEC és COMPASS szervezetekkel a kapcsolatot és jelezd, hogy az Alapítványnál kívánsz önkéntes szolgálatot vállalni. Ezt követően a koordináló szervezet mindazt az adminisztrációs és szervező munkát elvégezi, amely ahhoz szükségesek, hogy megvalósulhasson az önkéntes program.

Bianca Frota Torres AIESEC önkéntes BrazíliábólChun Yin Roger LoChristina Macke AIESEC önkéntes NémetországbólCOMPASS önkéntesekDanilo H. Gottschild AIESEC önkéntes BrazíliábólElisa Zorzetto AIESEC önkéntes OlaszországbólFernanda Cristina Nascimento Silva AIESEC önkéntes BrazíliábólGuillherme Borges AIESEC önkéntes BrazíliábólGustavo Arthur da Costa AIESEC önkéntes BrazíliábólH.L. Chathura AIESEC önkéntes Sri LankárólIryna Liashkevych AIESEC önkéntes UkrajnábólJulie Chen AIESEC önkéntes KínábólKseina KazimaLeonardo Solano AIESEC önkéntes Costa RicabólPamela Souza AIESEC önkéntes BrazíliábólQing Ziling önkéntes Dél-kelet KínábólValerie Kraft AIESEC önkéntes NémetországbólYina Chua AIESEC önkéntes Szingapúrból

A–B

22-es Építő, Tervező és Szolgáltató Kft.
Actuall 77 Média Kft.
Adatkontroll Kft.
ALAKart Ipar- és Képzőművészeti Kft.
Alexand-Air Kft.
Aranyhíd ’98 Biztosítási Bróker
Artemis Kulturális Szolgáltató Kft.
Artemis Nyomda és Kötészet Kft.
Arthitech Stúdió Kft.
Ascona Kereskedelmi és Szervező Kft.
atmedia Kft.
ATV Első Magyar Magántelevíziós Zrt.
Axel Springer – Budapest Kiadói Kft.
Axel Springer Magyarország Kft.
ÁBRIS Kft.
Dr. Ádámosi György
Dr. Ádámosi Györgyné
Dr. Ákos Tamás
Álvaro Echenique Conde
Baldomero Falcones
Balogh Gabriella
Bankárnet Befektetési és Tanácsadó Kft.
Bankmonitor Kft.
Bánfi Attila
Dr. Barabás Tünde
Bedő István
BEKK X2 Kft.
Bencsik László
Best Clean & More Kft.
Birck Balázs
BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda Kft.
Bogár Beatrix
Bogdán Csaba
Bonafarm Zrt.
Bonafarm Zrt. dolgozói
BonoBroker Bank és Biztosítás Ügynök Kft.
BON-SEC Vagyonvédelmi Kft.
Botos Rita Éva
Bólyi Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Zrt.
Braun Péter
Braun Miklós
Bright Technologies Kft.
Budai Dániel
Budai Egészségközpont Kft.
Budai Zoltán Krisztián
Buday Gergely
Bugyi Gabriella

C–D

Café Communications Kft.
Café Reklám Zrt.
CD Hungary Ingatlanhasznosító, Forgalmazó és Szolgáltató Zrt.
Central Digitális Média Kft.
Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt.
Clean-Exp Szolgáltatási Kft.
CleanWell Szolgáltató Kft.
CM Sales Kft.
College International Oktatási Kft.
Cristophe André Jean Maquenhem
CRS Közép-Európai Hitelbiztosítási Alkusz Kft.
CSAM Asset Management Pte. Ltd.
Csáki Gergely
Csányi Attila
Csányi Erika
Csányi Pincészet
Dr. Csányi Sándor
Császár Anna
Dr. Csonka Dénes
Csonka Tibor
Csóri László
Czirok Zoltán
Dalmand Zrt.
Dancsik Bálint
Davor Šuker
Demján Sándor Alapítvány
Der Die Das Nyelviskola és Könyvkiadó Egyéni Cég
Deutscher Fussball Botschafter e.V.
Digital Media and Communications Zrt.
Diósi László
Dósa Sándorné és Feledi Ferencné
Dudás Dóra
Duna Takarék Bank Zrt.

E–F–G

E-BOLA Média Kft.
Emilio Rodriguez Mateos
Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft.
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Eurotextil Kft. Roomba Lakberendezés
Evomedia Kft.
Északerdő Erdőgazdasági Zrt.
Fábián Tibor Ignácné
Farkas Gábor
Feszt-House Rendezvényszervező és Reklámszervező Kft.
Filmpartners Kft.
Fnégy Stúdió Kft.
Forgács és Kiss Ügyvédi Iroda
Fődi Béláné
Frigur Mariann
Dr. Füst Ágnes és Gáspár Tamás
Garancsi István
Generál Média Sales House Kft.
Gere Attila
Gerő Zsanett és Postásy Csaba
Giro Zrt.
Grófné Frőhlich Barbara Márta
Gurmai Gergely

H–I–J–K

Haás Péter
HangÁsz Kft.
Hankook Tire Magyarország Kft.
Hardcastle Trading AG
Dr. Hasznos Árpád
Hegedűs Balázs
Hernádi Zsolt
Herner Levente
Hertelendy László
Hírek Média és Internet Technológiai Kft.
Híreső.hu Kft.
Hír TV Műsorszolgáltató és Hirdetésszerzvező Zrt.
Holistic Energy Kft.
Hollósi-Simon Judit
Horváth Péter
Hunguest Hotels Szállodaipari Zrt.
Iker Judit
Index.hu Zrt.
Infinety Invest Kft.
Infinety Online Média és Marketing Kft.
InfoRádió Kft.
Integrált Média Megoldások Kft.
Jászberény Város Önkormányzata
Jászok Egyesülete
Józsa Lászlóné
Juhász Gábor
Juhász László
Juventus Média Kft.
Kalafszky Adriána
Kaposvár Megyei Jogú Polgármesteri Hivatal
Karsai Holding Rt.
Katona Gergely
Kecskés László
Kemenes Károly
Kiss Róbert Richárd
Kivonat Kft.
KKV Tudásközpont Kft.
Kolozsvári Tibor
Koltai Pálné
Koncept-Vegakert Kft.
Konica Minolta Magyarország Kft.
Kovács Antal György
Kovácsné Schultheisz Margit
Kozma György
Kőhegy Audit Könyvvizsgáló Kft.

L–M–N

Laki Zsuzsanna
Laposa Dávid András
László Sándor
Liberty Marketing, Management and Consulting Kft.
Lighthouse Media Szolgáltató Kft.
LR Global Kids Fund e.V.
LR HELTH & BEAUTY SYSTEMS Kft.
Magyar-Amerikai Fulbright Alapítvány
Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal
Magyar Építő Zrt.
Magyar Művészeti Akadémia Titkársága
Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.
Magyar Villamos Művek Zrt.
Majzik Viktor
Marquard Média Magyarország Kiadó Kft.
M-Dekor Bt.
MediaCity Magyarország Kft.
Media Records Zrt.
Merkantil Bank Zrt.
Mészáros Istvánné és Karikó Jánosné
M-Holding Kft.
Microsoft Magyarország Kft.
MLSZ Edzőcentrum Kft. (Globáll Football Park és Sporthotel)
Molnár László
MOL Nyrt.
Monicomp Kft.
Monori István
Montázs Szaldó Számviteli és Adótanácsadói Kft.
Monte Clean Kft.
M Profood Zrt.
MTG Metro Gratis Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Multilogisztika Kft.
Nagybajom Önkormányzat
Nagy Zoltán
Nagy Zoltán és Kiss Ágnes
Napi Gazdaság Kiadó Kft.
Net Média Zrt.
Népszabadság Kiadó és Nyomdaipari Zrt.
New York Broker Zrt.
New Yorker Hungary Kft.
New York Kockázati Tőkealap-Kezelő Zrt.
New Wave Media Group Média Zrt.
NNS Kft.

O–P–S–SZ

Oszkó Péter dr.
Osztopáni László
OTP Bank Nyrt.
OTP Faktoring Zrt.
OTP Fáy András Alapítvány
OTP Ingatlanüzemeltető Kft. (Hotel OTP Balatonszemes)
OTP Travel Kft.
OVB Vermögensberatung Kft.
Ökrös István
Palkovics Rózsa
Pannónia Nyomda Kft.
Partnersfilm Kft.
Pájer Gábor
Pápai Júlia Ildikó
PD Generál Kft.
Dr. Perenyei Tamás István
Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata
Péter Bálint Meliorisz
Pick Szeged Zrt.
Pondex Trading & Consulting Kft.
Pontra Kft.
Porsche Bank Zrt.
Porsche Hungária Kereskedelmi Kft.
Pónus Ferenc
Prímaenergia Zrt.
Pronobiscum Vagyonvédelmi Kft.
Dr. Rácz Antal és neje
Rafael Róbert
Reflex Kft.
Rota 2003 Befektetési és Tanácsadó Kft.
Rotux Befektetési és Tanácsadó Zrt.
Secudo Vagyonvédelmi Zrt.
SHOAL Zrt.
Dr. Sieber Consulting
Sinvest Úri 45 Kft.
Sinvest Zichy 5 Kft.
Sipos István
SMP Számítás-, Bank- és Biztonságtechnikai Kft.
SMP Szerviz Kft.
SMP Solutions Zrt.
Sole-MiZo Zrt.
Solution One Kft.
Somlai Sándor
SonitusMedia Kft.
sxm-Network Kft.
Szabó Balázs
Szabó Gábor László
Szabó Imréné
Szedleczki Tünde
Szentgyörgyvölgy MGKID.FARM Kft.
Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.
Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság
Szigeti Zsolt
Szitó Péter
Szivek Norbert
SZJ Sportszolgáltató és Tanácsadó Kft.
Szociális és Munkaügyi Minisztérium
Szóka Katalin
Szűcs Ügyvédi Iroda
Sztevanovity Zorán

T–U–V–W–Z

Tancsa Balázs Dániel
Tárnoki Attila
The Nielsen Company (US), LLC
Théma Lapkiadó Kft.
Tiborcz István Ferenc
Tihanyi Alapítvány
Tóth Balázs
Tóth János
Trigránit Fejlesztési Zrt.
Trigránit Management Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt.
Tüzeléstechnikai és Kereskedelmi Kft.
UD Vagyonvédelmi Zrt.
Union Business Kft.
Vad Klementina
Dr. Vági Márton Gellért
Váradi Noémi
Venist Kft.
VeszprémBer Zrt.
Vincze Éva Angéla
Vizer Ladislau-Marius
Westbay Kft.
Wolf László
Zion Tech Szolgáltató Kft.
SZJA 1%-ot felajánló adózók

Gyors Adomány

Gyors Adomány

Adó 1% felajánlása

Adó 1% felajánlása

Személyes készpénzbefizetés

Személyes készpénzbefizetés

Önkéntesség

Önkéntesség

Támogatók

Támogatók