Iryna, AIESEC önkéntesként hat hetet töltött nálunk (2015. október 5 – november 15.). Ez idő alatt Kaposváron, Pécsett és Nagybajomban lett részese Alapítványunk mindennapjainak: előadásokat tartott, tanított, segített, ahol kellett a gyerekeknek és a mentoroknak. Angol és orosz tudásunkat csiszolta. Kiváló humorú, nyitott és kedves személyiségével gazdagított bennünket!

„Nagyon sok köszönettel tartozom azoknak, akik velem voltak Budapesten, Kaposváron, Pécsett és Nagybajomban. Elérkeztem a magyarországi önkéntes munkám utolsó fejezetéhez. Meg kell, hogy mondjam, igen nehéz hazamennem egy ilyen hihetetlen utazás után. Sok minden kavarog a fejemben és nem könnyű összegeznem őket. Sok emberrel találkoztam és sok új baráttal gazdagodtam. Mindenki más és mindenki másként kedves. Nem voltak szomorú napjaim (kivéve, amikor elutaztam Kaposvárról és Pécsről).

Minden véget ér egyszer. Nagyon furcsa, hogy a mai nap még túlcsordulhatok érzelmekkel és élményekkel, holnap pedig haza kell utaznom. Ne felejtsetek el, írjatok a Facebookon, hívjatok Skypeon, válaszolni fogok. A viszontlátás reményében indulok útnak.

Sok-sok szeretettel: Ira, AIESEC önkéntes Ukrajnából

Kaposvár Pécs, projekt nap

Pécs, barátok között Pécs, a búcsú napja

Pécs, az együtt zenélés öröme Nagybajom, zenéljünk