Kseina Kazima AIESEC önkéntes Oroszországból

Kseina Kazima vagyok, 20 éves. Egy kisvárosban születtem, de most egy nagyvárosban Rostov-on-Donban élek. A Presidential Academy-n folytatok tanulmányokat nemzetközi tanulmányok és gazdálkodás szak. Szeretek utazni. Előző évben olyan szerencsém volt, hogy szüleimmel Magyarországra utazhattam. Négy napot töltöttem Budapesten, ami igazán fantasztikus volt számomra, hiszen egy új országot és új kultúrát ismerhettem meg. Érdekes emberekkel találkoztam, történelmi helyeket látogattam és kiválóbbnál, kiválóbb ételeket kóstoltam. Beleszerettem a városba és azóta vágytam arra, hogy ismét ellátogathassak ide.

Hogy mi mondható el rólam? Társasági ember vagyok, felelősségteljes, pontos, kreatív, aki tud alkalmazkodni. Jó a szervezőképességem és ezt a hobbimban is gyakorolhatom, hiszen szívesen és gyakran önkénteskedem, emellett részt veszek diákönkormányzatok szervezeti felépítésének fejlesztésében. Saját projekteken dolgozom, ami vállalkozások fejlesztésével foglalkozik. A csapatom sok olyan eseményt szervez, ami vakok és gyengénlátók integrációjával foglalkozik. Emellett a diákönkormányzat elnökeként gyakorlatom van szabadidősprogramok és foglalkozások szervezésében.

Miért szeretnék részt venni a Csányi Alapítvány Programjában hat hétre? Úgy gondolom, hogy fantasztikusan sokat fog jelenteni számomra megélni a közösség élményét, gyakorolni az angol nyelvet, tudást átadni, amin keresztül én is gyarapodni tudok napról napra. Előző nyáron gyermekekkel foglalkoztam egy projekt (ökológiai víztelenítés) keretén belül, ahol a vízgazdálkodás és egyéb ehhez kapcsolódó téma került feldolgozásra workshoppok és játékok keretében.

Sokat várok ettől az alkalomtól. Először is azt, hogy csapattagként működhetek, hogy megismerhetek sok új érdekes embert, és számomra eddig ismeretlen helyet. Szeretnék adni és az élményeken felül tudással gyarapodni.

Dátum

2019. 06. 06.